.

.

Вратата противоугонный видео домофон AgoKud Без тренировки, съвместим с вратата звънец, Google Nest (батерия), се регулира (45 ° наляво и надясно) Ъглово Определяне на Крилот?

Вратата противоугонный видео домофон AgoKud Без тренировки, съвместим с вратата звънец, Google Nest (батерия), се регулира (45 ° наляво

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Определяне на крилото видеодомофон без пробиване】 Специално разработен за крилото на разговора Google Nest (батерия), за това не е необходимо пробиване на вратата или на стената, можете лесно да инсталирате определяне на крилото на разговораНадеждно се закрепва само за няколко секунди и се инсталира лесно и деинсталлируется, така че можете да го вземете със себе си или е лесно да се движат. 【Противоугонный дизайн】 Това имобилайзер планина за крилото на разговора, защитава вашия видео домофон от кражба, осигуряващо безопасна среда за вашето семейство-не може да се оттегли отвън вратата, ако вратата не е отворена, идеалната планина за крилото на разговора Google Nest (батерия). 【Регулируем ъгъл】Притежателя видеодомофон могат да бъдат ръчно да се регулира по хоризонтала на 45 ° наляво и надясно, можете да изберете идеалния ъгъл, за да осигури на вашето видеодомофону по-широк преглед на входната врата, по-добре да наблюдават посетителите и предмети пред вратата. 【Съвместима вратата】Планина видеодомофон е подходящ за повечето видове врати.Дебелина на вратата трябва да бъде от 0,79 инча до 2,55 инча.Можете да се измери дебелината на вратата, преди да поръчате.Може да се използва за врати, които се отварят наляво или надясно (врати, които трябва да се отварят навътре!). 【100% удовлетвореност на клиента】 Ago Kud се стреми да ви осигури отличен търговски опит.При възникване на каквито и да било проблеми с получените продукти или инсталация, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез секцията "Контакт с продавача", ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. 【Определяне на крилото видеодомофон без пробиване】 Специално разработен за крилото на разговора Google Nest (батерия), за това не е необходимо пробиване на вратата или на стената, можете лесно да инсталирате определяне на крилото на разговора.Надеждно се закрепва само за няколко секунди и се инсталира лесно и деинсталлируется, така че можете да го вземете със себе си или е лесно да се движат. 【Противоугонный дизайн】 Това имобилайзер планина за крилото на разговора, защитава вашия видео домофон от кражба, осигуряващо безопасна среда за вашето семейство-не може да се оттегли отвън вратата, ако вратата не е отворена, идеалната планина за крилото на разговора Google Nest (батерия).

Други функции

Най-добри сделки