.

.

JUNBEI Монтиране на Окачен скоба за растения, 11 Инча Окачен на Кука за растенията, Тежкотоварни Селски Декоративна Метална Закачалка за растения за Окачване на Фенер ?

JUNBEI Монтиране на Окачен скоба за растения, 11 Инча Окачен на Кука за растенията, Тежкотоварни Селски Декоративна Метална Закачалка

BGN 9.49

Брой продукти
На склад

?Ретро ? Качествени закачалки за растенията на открито : има ли достатъчно причини, за които ще се насладите на тези куки за растенията.Нашата красива скоба за захващане на растенията е изработен от много устойчив на опън на желязо, което го прави устойчив и дълготраен, елегантни черни линии хипнотично стилни жилища, максимално натоварване е 60 паунда, екологично чисто черно винилови настилки прави решението по-устойчиви на корозия. ?Повече за подвесном група за растенията : Благодарение на солидна триъгълна конструкция и добър завършек на повърхността в комплекта са включени крепежное обзавеждане за винтового закрепване за лесна инсталация на стени, колони или палубата.Достатъчно място за поставяне на растения, този декоративен окачен на стена е с размери 11 см x 6,4 инча G x 1,2 инча W, материал : желязо.Оформяне на покълва към живота, когато добавите своето най-любимо растение към това необичайно крючкам;. ? Други възможности за употреба : време Е да преминете към ботаническую стъпало, на тези черни куки за растенията на открито винаги изглежда елегантно и се съчетават с всичко, можете да ги съхранявате във вътрешния двор, на верандата, на терасата, балкона или в градината, подходящи за демонстрации на любимите си тенджери, саксиите, закачалки за хранилки за птици, фенери, гирлянди, дървени духови камбанки, бижута и много други; Това ще бъде хубав подарък за вашето семейство и приятели;. ?Гаранция JUNBEI : Тук, в JUNBEI, ние вярваме в това, че всичко трябва да се прави правилно.Ние ценим нашите клиенти и искаме да се радват на приятно пазаруване!Ако по някаква причина не сте 100% доволни от плетене на една кука за дрехи, закачалки black plant, просто го върнете в рамките на 30 дни за пълно възстановяване на пари без въпроси.АБСОЛЮТНО БЕЗ РИСК.Така че защо да не опитате?.Ако търсите скоби за висящи растения за декорация на вашия дом или градина, тези куки - идеалният избор.Висящи скоби за растенията JUNBEI ще ви помогне да превърнете обикновена стена, висящите градини, за да донесе живот и свежест във вашия дом.Съчетавайки естетика с винтажным дизайн, използвайте ги в интериора, за да привлече вниманието към природата и да придават на пространството, усещане за естественост и откритост. Универсалност - едно от най-добрите качества на висящи скоби за растенията.

Други функции

Най-добри сделки