.

.

Органайзер за Еднократна употреба, Чаши и Капачки, с превръщането на ReignSword, Подвижна Опаковка за Кафе Чаши, Хартия Държач за Чаши Вода за кафе, Домашната Кухня, Хол (?

Органайзер за Еднократна употреба, Чаши и Капачки, с превръщането на ReignSword, Подвижна Опаковка за Кафе Чаши, Хартия Държач за Чаши

BGN 8.49

Брой продукти
На склад

Хартия държач чаши за вода е изработен от пластмаса, помага да се организират и съхраняват чаши, капачки и прави живота по-удобенПодвижна опаковка за кафе чаши изпълнена в куха конструкция, благодарение на което поставка за чаши остава суха и вентилируемым, чисти и спретнати.Долен въртяща се тава за хартиени чаши за вода, свободно въртене на 360 градуса, лесно се премахват чаша или капак.Размери на хартиения чаша за вода : 9 ¼ "x 9 ¼ "x 8½" (23,5 cm x 23,5 см x 22 cm).Съдържание на опаковката : Въртящи органайзер с капак за еднократна употреба чаши x 1. Как да инсталирате : - Две големи пана се поставят на кръст. - Поставете малка панел. - Повторете предишната стъпка. - Поставка за поставяне. Забележка : - Само на хартия държач за чаши вода, други в комплекта не са включени.

Други функции

Най-добри сделки