.

.

GSKAIWEN Штативная Поставка Разтегателен Настолен Статив за камерата с Регулируема височина за фотоапарат/Телефон/Уеб-камера с притежателя на телефона и чанта за дир?

GSKAIWEN Штативная Поставка Разтегателен Настолен Статив за камерата с Регулируема височина за фотоапарат/Телефон/Уеб-камера

BGN 31.52

Брой продукти
На склад

Увеличиваемая височина и ъгъл на наклон : Увеличете височината на монтаж до 21,6 инча за удобство на снимане на различни височиниВъзможност за завъртане на 360 градуса : отточна тръба на шарнирна връзка ръчно въртене за управление на корпус на 360 градуса в съответствие с нуждите на творческата фотография.Лесен и удобен за ползване : се сгъва само до 11,8 инча и идва с калъф за носене за обзавеждане на всекидневна за съхранение и преносимост.Универсална съвместимост : идва с прикрепен за мобилен телефон, което се разтяга до 4. в статив използва стандартни крепежни винтове с диаметър 1/4 инча.Той е подходящ за повечето цифрови устройства, с инструменти за монтаж дупки 1/4 инча, като фотоапарати, огледално-рефлексни фотоапарати, камери и т. на Помещение включва : Поставка за статив x1; Държач за телефон x1; Чанта x1. Гаранция и сервизно обслужване : 12 месеца гаранция на дефекти на продуктите и ученето през целия приятелско обслужване на клиенти.Увеличиваемая височина и ъгъл на наклон : Увеличете височината на монтаж до 21,6 инча за удобство на снимане на различни височини.Възможност за завъртане на 360 градуса : отточна тръба на шарнирна връзка ръчно въртене за управление на корпус на 360 градуса в съответствие с нуждите на творческата фотография.Лесен и удобен за ползване : се сгъва само до 11,8 инча и идва с калъф за носене за обзавеждане на всекидневна за съхранение и преносимост.Универсална съвместимост : идва с прикрепен за мобилен телефон, което се разтяга до 4. в статив използва стандартни крепежни винтове с диаметър 1/4 инча.Той е подходящ за повечето цифрови устройства, с инструменти за монтаж дупки 1/4 инча, като фотоапарати, огледално-рефлексни фотоапарати, камери и т. на Помещение включва : Поставка за статив x1; Държач за телефон x1; Чанта x1. Гаранция и сервизно обслужване : 12 месеца гаранция на дефекти на продуктите и ученето през целия приятелско обслужване на клиенти.Увеличете височината на монтаж до 21,6 инча за удобство на снимане на различни височини.

Други функции

Най-добри сделки