.

.

HEMOTON 4 Бр. Куки от неръждаема Стомана S-Образна Закачалка за Парцал За Баня Лепкава Въже S-Образна Кука за въже S-Образен Държач за Парцал Органайзер За Парцал За Баня ?

HEMOTON 4 Бр. Куки от неръждаема Стомана S-Образна Закачалка за Парцал За Баня Лепкава Въже S-Образна Кука за въже S-Образен Държач

BGN 4.96

Брой продукти
На склад

Монтиране на куката за метли : Тази закачалка за парцал и метла е конструирана много добреКорпус от неръждаема стомана, издръжлив, както и s-образни куки.Монтиране на куката за въже : Подобрете обстановка в къщата, далеч от натрупали за няколко дни нещата.Метла : Лесен за инсталиране, изглежда невероятно, и куки, които държат на вашите тежки метли.Куки за закачалки : поддържане на реда в кухнята или в гаража, без елементарно.Куки за закачалки за дрехи : Можете да използвате държач за парцал с метла за подреждане на предмети за дома, кухненски бокс, гараж и градина.Осъществяване на списък 1 x S-образна стойка Характеристики - Размер : 7x7x0,5 см кука за метли, с монтиран на стената. - Цвят : както е показано на фигура, стенен държач за парцал. - Материал : Закачалка за парцал s-тип от неръждаема стомана. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. - Можете да използвате държач за парцал с метла за поставяне на предмети за дома, кухненски бокс, гараж и градина закачалки. - Перфектен домакински аксесоар за поддържане на реда в кухнята или в гаража, без елементарно, монтиране на куката за въже. - Лесен за инсталиране, изглежда невероятно, и куки, които държат на вашите тежки метли, са на една кука за въже. - Тази закачалка за швабр и метли направи много добре.Корпус от неръждаема стомана, издръжлив, както и куки s-образна форма. - Подобри условия на живот, да се освободим от неща, наваленных дни куки за закачалки за дрехи.Описание на продукта Безплатен закачалка за парцал Е титуляр за парцал s-тип, чиято повърхност е покрита с пластмаса, което увеличава триенето, предотвратява загубата на парцал или на друго средство за почистване.куки от неръждаема стомана са Лесни за инсталиране, идеалното решение за вашия дом с ограничено пространство.стенен държач за парцал s-образни домакински аксесоар за поддържане на реда в кухнята или в гаража, без елементарно.

Други функции

Най-добри сделки