.

.

Метална плъзгаща се барабани за гардероб, Прибиращи закачалки за панталони, Прибиращ се рейк за закачалки за дрехи в гардероба си, стоманена химикалка употреба за ?

Метална плъзгаща се барабани за гардероб, Прибиращи закачалки за панталони, Прибиращ се рейк за закачалки за дрехи в гардероба

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

✦ Добър спътник в гардероба : с тази разтегателен закачалка вече не ви е необходимо да се оставят дрехите си в изправност в килераПри търсене на облекла просто плъзнете закачалка за дрехи, за да се получи ясна представа за вашата дреха, че също така позволява на дрехите си, да излезе навън за вентилация и намаляване на неприятните миризми. ✦ Здрав материал : Телескопична закачалка за дрехи изработени от здрав и лесно моющегося алуминиева сплав, научна дизайн, здрава и устойчива, по-устойчиви на стрес.Монтирани в шкаф, лесно можете да дръпнете и да сдвигать. ✦ Практичен дизайн : метална преграда от цели стоманени топчета позволява сортиране на дрехи за възрастни и деца.Когато закачалка за дрехи бъде номиниран, тя предотвратява сблъсък на закачалки или ги пуснете на една страна купчини дрехи по време на приплъзване, като на гардероба по-спретнато и организираната. ✦ Богат на функции закачалка за дрехи : използвайте максимално пространството и направете стаята си чист и красив, на закачалка за дрехи може да се закача за дрехите, вратовръзки, шалове, а не само панталони.Това е перфектният органайзер за съхранение на дрехи. ✦ Широк спектър от приложения : това не е просто закачалка за дрехи, но и рафтове за съхранение на предмети от бита.Добавете повече място за закачане на дрехи в дома си, студио, танцово студио.Идеални за коридори, коридори, спални, гардеробных, пералня или на балконите. ✦ Вас все още притеснен затрупана гардероб?* С тази плъзгаща се закачалка за дрехи вашият гардероб ще станат по-организирани.Това е не само необходимостта от домашния живот, но и отношението към живота.✦ Добър спътник в гардероба * Прибиращ се закачалка за панталони удвоява обема на съхранение, при едно и също място.Създайте идеалното място за съхранение на вещите във вашия дом.Ще ви донесе друг житейски опит! ✦ Подходящ за различни поводи * Предназначен за тесни гардероби, плитки гардероби, ъглови гардероби.Или можете да го инсталирате на всяко място, където искате да закачите на дрехите си, например в пералня, баня и т.✦ Лесна инсталация * Прикрепете към горната част на шкафа с помощта на винтове.Подходящ за гардероби дълбочина повече, отколкото на закачалка.✦ Параметри на продукта : * Основен материал : алуминиева сплав * Употреба на продукта : беззвучная плъзгаща се пътека * Цвят : черен * дължина : 25 см / 9.

Други функции

Най-добри сделки