.

.

Коледен натиснете върху ноктите Бадем Режийни ноктите на Средните Общи ноктите от Снежинками Блестящи Акрилни Нокти Пълно Покритие на Коледни Нокти Гланц Скъпа С?

Коледен натиснете върху ноктите Бадем Режийни ноктите на Средните Общи ноктите от Снежинками Блестящи Акрилни Нокти Пълно Покритие

BGN 4.79

Брой продукти
На склад

【Че получавате】 Можете да получите 24 броя за нокти средни по размер, с дизайн на 12 различни размери, 1 парче мини-пилочки за нокти, 24 бр двустранни стикери за нокти, 1 парче алкохолна уплътнения, 1 парче дървена пръчка (В опаковката, за да няма лепило, само етикети. 【Коледен модел】 Тези коледни режийни нокти с хубав дизайн във формата на снежинки, придават на ноктите привлекателен външен вид и дизайн с пайети, ще направи вашите пръсти са по-фини и елегантни, че ще е лесно да се създаде атмосфера на весела Коледа. 【Различни размери】 Тези коледни изкуствени нокти се освобождават в 12 различни размери, лесно можете да намерите с размер на нокътя, който отговаря на пръстите си, че ще ви помогне по-лесно да завърши дизайн нокти и да получите приятен опит, изграждане на нокти с ръцете си дом. 【Носете удобно】Накладки за нокти под формата на снежинки, разработени в съответствие с извити женски нокти, достатъчно дебели, за да им е лесно да се прекъсне, имат естествена кацане, по-естествен ефект и удобни за използване. 【Добри съвети】 От съображения за транспортиране опаковка не съдържа лепило, а срокът на служба желейного лепило е ограничен, ви предлагам да използвате свой собствен лепило.Лепило раздела за нокти са по-подходящи за временни задачи, лесно да се прибира и по-безвредни за естествени нокти. 【Че получавате】 Можете да получите 24 броя за нокти средни по размер, с дизайн на 12 различни размери, 1 парче мини-пилочки за нокти, 24 бр двустранни стикери за нокти, 1 парче алкохолна уплътнения, 1 парче дървена пръчка. (В опаковката, за да няма лепило, само етикети. 【Коледен модел】 Тези коледни режийни нокти с хубав дизайн във формата на снежинки, придават на ноктите привлекателен външен вид и дизайн с пайети, ще направи вашите пръсти са по-фини и елегантни, че ще е лесно да се създаде атмосфера на весела Коледа. 【Различни размери】 Тези коледни изкуствени нокти се освобождават в 12 различни размери, лесно можете да намерите с размер на нокътя, който отговаря на пръстите си, че ще ви помогне по-лесно да завърши дизайн нокти и да получите приятен опит, изграждане на нокти с ръцете си дом. 【Носете удобно】Накладки за нокти под формата на снежинки, разработени в съответствие с извити женски нокти, достатъчно дебели, за да им е лесно да се прекъсне, имат естествена кацане, по-естествен ефект и удобни за използване. 【Добри съвети】 От съображения за транспортиране опаковка не съдържа лепило, а срокът на служба желейного лепило е ограничен, ви предлагам да използвате свой собствен лепило.

Други функции

Най-добри сделки