.

.

Аспиратор от неръждаема стомана SNDOAS 30 инча, Под Екстракт от шкаф с 3-ходова вентилация, Безконтактен аспиратор 500 CFM, Кухненски Аспиратор 30 инча, Под екстракт от шкаф?

Аспиратор от неръждаема стомана SNDOAS 30 инча, Под Екстракт от шкаф с 3-ходова вентилация, Безконтактен аспиратор 500 CFM, Кухненски Аспиратор

BGN 87.17

Брой продукти
На склад

【Аспиратор от неръждаема стомана】 Корпус абсорбатори е изработен от висококачествена неръждаема стомана 430 с матово покритие, предлага се с две дефлекторными филтри от неръждаема стомана е здрава и элегантен, идеален за повечето кухниДефлекторный филтър може да се мие в миялна машина, което ви спестява време за почистване. 【Кухненски аспиратор с 3-външна вентилация】 Горния отдушник кръгла форма, отгоре отдушник правоъгълна форма и задната отдушник правоъгълна форма са допълнителни, са подходящи както за покриви, така и за апартамент.За обикновените нужди на вентилация тази аспиратор идва като с правоъгълни, така и с кръгли вентилационни отвори отгоре, че да отговаря на вашите нуждите в предварителния пробивни или от ремонт на кухнята. 【Кухненски аспиратор с лесно управление】 Просто кнопочное управление, не е нужно да се притеснявате за въздействието на работа, ако ръката испачкана вода или масло.3 платна вентилатор с дебит на въздуха 500 CFM ефективно премахва дим и неприятни миризми.Две led лампа, за да се осигури допълнително осветление на кухненски зони. 【Аспиратор с воздуховодом /безконтактен аспиратор】Допълнителен въглероден филтър се предлага за безконтактно използване, когато в кухнята забранено тренировка. (Въглероден филтър в комплекта не е включена, се продава отделно, за придобиване на детайл № CF-0475). 【Аспиратор под шкаф 30 см】 Размер на продукта : 29,8 "(Ш) x 19,7" (Г) x 5,9" (В), 30-инчов абсорбатор широк диапазон, могат да бъдат инсталирани под шкаф или като стенопис абсорбатори, в зависимост от нуждите на вашата кухня.Електрически изисквания : 120 / 60 Hz, с щепсел с 3 шипа.Все още мъниче с зубцом. 【Аспиратор от неръждаема стомана】 Корпус абсорбатори е изработен от висококачествена неръждаема стомана 430 с матово покритие, предлага се с две дефлекторными филтри от неръждаема стомана е здрава и элегантен, идеален за повечето кухни.Дефлекторный филтър може да се мие в миялна машина, което ви спестява време за почистване. 【Кухненски аспиратор с 3-външна вентилация】 Горния отдушник кръгла форма, отгоре отдушник правоъгълна форма и задната отдушник правоъгълна форма са допълнителни, са подходящи както за покриви, така и за апартамент.За обикновените нужди на вентилация тази аспиратор идва като с правоъгълни, така и с кръгли вентилационни отвори отгоре, че да отговаря на вашите нуждите в предварителния пробивни или от ремонт на кухнята. 【Кухненски аспиратор с лесно управление】 Просто кнопочное управление, не е нужно да се притеснявате за въздействието на работа, ако ръката испачкана вода или масло.3 платна вентилатор с дебит на въздуха 500 CFM ефективно премахва дим и неприятни миризми.Две led лампа, за да се осигури допълнително осветление на кухненски зони. 【Аспиратор с воздуховодом /безконтактен аспиратор】Допълнителен въглероден филтър се предлага за безконтактно използване, когато в кухнята забранено тренировка.

Други функции

Най-добри сделки