.

.

DOITOOL 200шт Без Следа от Нокти Закачалка за Сватбена рокля Монтиране на стена Закачалка за дрехи За Мини-Часовници Бесследный Снимка на една Кука Снимка Закачалка За ?

DOITOOL 200шт Без Следа от Нокти Закачалка за Сватбена рокля Монтиране на стена Закачалка за дрехи За Мини-Часовници Бесследный

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

БЕССЛЕДНЫЕ КУКИ ЗА ЧАСА - тези продукти са с висока носеща способност, добра производителност, полезни и красиви стелажиНЕВИДИМИ КУКИ за винтове за дърво-ПИРОНИ - подходящ за рамки за картини, бродерия на кръстат бод, художествени творби на изложба на картини, на платно и други предмети.Кука за картини, без следи - закачалки, подходящи за дома, офиса и училище за окачване на рамки за картини, отлични.БЕССЛЕДНЫЕ КУКИ за СНИМКИТЕ - те не нарушават чистотата на стената при развешивании елементи, удобни и лесни.БЕССЛЕДНЫЕ СТЕННИ закачалки - Висококачествен материал, гъвкавост и отлична устойчивост, лесни за употреба, изчислена за по-дълъг живот. БЕССЛЕДНЫЕ куки за ЧАСА - тези продукти са с висока носеща способност, добра производителност, полезни и красиви стелажи.НЕВИДИМИ КУКИ за винтове за дърво-ПИРОНИ - подходящ за рамки за картини, бродерия на кръстат бод, художествени творби на изложба на картини, на платно и други предмети.Кука за картини, без следи - закачалки, подходящи за дома, офиса и училище за окачване на рамки за картини, отлични.БЕССЛЕДНЫЕ КУКИ за СНИМКИТЕ - те не нарушават чистотата на стената при развешивании елементи, удобни и лесни.СТЕННИ ЗАКАЧАЛКИ, БЕЗ СЛЕДИ - висококачествен материал, гъвкавост и отлична здравина, са лесни за използване и са предназначени за по-дълъг експлоатационен живот. Предпоставка списък на 200 х куки Характеристики - Размер : 2,50 X1,40 X1,30 см / 0,98 X0,55 X0,51 см рамкова закачалки. - Материал : ABS Домашна Стенни закачалка. - Цвят : предимно бяло кука, без етикети. - Стенен куки са практични и са невидими, са отлични и са великолепни, могат да отговарят на вашите ежедневни нужди в мини-рамка за снимки. - Изработен от висококачествени материали, траен и силен, кука може да се използва като куки за рамки за снимки. - Куки за рамки за снимки няма да навредят на вашата рамка или снимки, не ще придадат нов облик на вашето домашно декорация. - Подходящ за рамки за картини, бродерия на кръстат бод, художествени творби на изложба на картини, платно и други стенни куки. - Ще имате добър опит за използване благодарение на идеалното качество на производство на този куката за рисуване, без следи.Информация за Товареclock окачен на кука Тези продукти са предназначени основно за окачване на рамки за картини, рамки, картини с маслени бои.

Други функции

Най-добри сделки