.

.

Флисовое Покривки GAGAHAO, Пушистое Покривка за дивана, Меки Топли и Уютни Пухкави Декоративни Дебели Завивки и кувертюри за дивана (Хакове, 40x60 см)

Флисовое Покривки GAGAHAO, Пушистое Покривка за дивана, Меки Топли и Уютни Пухкави Декоративни Дебели Завивки и кувертюри за дивана (Хакове,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

1 ФЛИСОВОЕ одеяло : В уютен одеяле се използва фланелевая плат, 100% полиестер от микрофибър, тъкани, с тегло 350 гориво удобна и мека, здрава и топла, а също и доста по-лека.Предлага се в размер King, Queen, Хвърли и Twin. МНОГОЦЕЛЕВИ : Това е удобно одеяло е много практично за защита на дивана и леглото си от прах.Плюшени наметала - това много уютни и наметала и пелерини На дивана, спалня, хол, самолет или кола, меки, удобни наметала, подходящи за всяко време на годината. КАРЕ : Флисовое одеяло е идеалното украшение за вашата легла, диван и хол с одеяло кралски размери и може да покрие всяко кътче, което искате.Това също е вашият идеален партньор за туризъм, зимен къмпинг. ЛЕСНО обслужване : Тези пухкави завивки изискват отделни студена и бережной пране.Ръчно пране е възможно, но се изисква сушене при ниска температура.Избягвайте директен загряване и не се използва белина.Без избледняване и без топки, без мирис. ВНИМАТЕЛНО ОБСЛУЖВАНЕ : Вие няма да останете разочаровани от избора на нашето одеяло.Удовлетворение на нуждите на клиентите при пазаруване - това е принцип на нашата услуга.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем бързо и удовлетворително обслужване.

Други функции

Най-добри сделки