.

.

WOYINIS Цветни Стикери за стена под формата на Подводни морски звезди, Морски Звезди, Стикери за стена под формата на животни в него, Отклеивающиеся и Приклеивающиеся ?

WOYINIS Цветни Стикери за стена под формата на Подводни морски звезди, Морски Звезди, Стикери за стена под формата на животни в него,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Морските вълниМультяшные океанските приливите и отливите буря вълни за сърф и морски пейзаж.Разработен от сърце, цветя и креативом; е идеален за освежаващо и креативно оформяне на стените на вашия дом.Материал премиум-клас : Тези реколта стикери за стена с океанскими вълни, произведени от висококачествен винил материал, екологично чисти, нетоксични и водоустойчив, красиви и удобни, като на вашето пространство зашеметяващ външен вид.Лесно се нанася : Всяка част вълнисто рисунки разделени, лесно отклеивается и е залепен един след друг, не трябва да използвате лепило за пренос и не трябва да се режат, дори и децата могат да направят това сами.Подвижна, инсталиране отново, и може да се ремонтира само за няколко секунди.Широко приложение : може да се прилага върху всяка гладка, суха и чиста повърхност, като боядисани стени, теракот, прозорци, мебели и други повърхности.Идеален за декориране на всекидневна, спалня, детска стая, самостоятелна стая, класната стая, детска и т. на Помещение включва : Стикер за декора на стените "Морски вълни" се предлага в 2 листа и добре опаковани, размера на всеки лист 30 × 90 cm /12 × 36 см, размер на облицовки зависи от собствения си изпълнение.WOYINIS винаги може да предложи по-свежи, цветни, творчески декорации за стени, така че нека да започнем!.Технически характеристики на продукта : Цвят : син Материал : Винил лист Размер : 12 "X 36" Тип на употреба : Отклеивание на Помещение и включва : 2 X листа стикери за стена с вълните Инструкции за нанасяне : 1. Изберете по-гладка и чиста повърхност за нанасяне на етикети; 2. Внимателно отстранете стикер с подложка; 3. Нанесете върху повърхността, както е показано на фигура, регулиране на положението по своему; 4. Внимателно стиснете стикер към стената мека кърпа или с кредитна карта, силно натиснете, за да изтръгне мехурчета въздух.Полезни съвети : ✦Уверете се, че повърхността е гладка, суха, чиста, без прах, замърсявания и мазнини. ✦ Да променя позицията си, моля, бавно и внимателно го свали и се прилага.Незабавно изключване може да повлияе върху боя на стените. ✦Вятър от сешоара ще бъде много полезна, когато искате да премахнете космите. ✦ Поради осветление и монитор може да има разлика в цвета. ✦ Ние измерваме стока ръчно, така че грешката от 1-2 см-това е добре, благодаря!Препоръчителна площ : Боядисани стени, суха и гладка повърхност, повърхността на плочки, стъкло, дърво, пластмаса и т.

Други функции

Най-добри сделки