.

.

Тежки Колела YJJT, Колелото на тролей, Сменное колелото за кошница за пазаруване, Вграден Двоен лагер, 100 мм, 125 мм, Гладка, Стабилна и лесна за инсталиране, Колелото на ?

Тежки Колела YJJT, Колелото на тролей, Сменное колелото за кошница за пазаруване, Вграден Двоен лагер, 100 мм, 125 мм, Гладка, Стабилна

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

♥ Джанти, изработени от полиуретанова материал, плавно се плъзга, устойчива на износване и огнеупорни ♥ Висококачествени спирачни накладки са подходящи за сухи и влажни условия, притежават висок коефициент на триене и висока ефективност на спиране. ♥ Удебелена стоманена плоча и група могат да издържат по-голямо натоварване, са стабилни и трайни. ♥ Повърхност на колелото е от тип на слота за карта с памет.При изкачване и спускане по эскалатору колела могат безопасно да се залепи, не проскальзывая. ♥ Се използва за колела на колички за пазаруване в супермаркети и ескалатори с прорези за карти. ♥ Джанти, изработени от полиуретанова материал, плавно се плъзга, устойчива на износване и огнеупорни. ♥ Висококачествени спирачни накладки са подходящи за сухи и влажни условия, притежават висок коефициент на триене и висока ефективност на спиране. ♥ Удебелена стоманена плоча и група могат да издържат по-голямо натоварване, са стабилни и трайни. ♥ Повърхност на колелото е от тип на слота за карта с памет.При изкачване и спускане по эскалатору колела могат безопасно да се залепи, не проскальзывая. ♥ Се използва за колела на колички за пазаруване в супермаркети и ескалатори с прорези за карти.Наименование на продукта : колела за кошници Материал : гума Опаковка включва : колела × 2 Тегло на пратката : 80 кг/колело Размер на продукта : 4 инчов 5 инча Забележка : поради ръчно измерване се допуска отклонение от 1-2 мм, което се отнася до нормалния диапазон.Благодаря ви за вашето разбиране.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем задоволително решение.

Други функции

Най-добри сделки