.

.

Свеж, ослепителен бял прах за почистване на зъбите от петна по зъбите и лош дъх Избелване на зъби за намаляване на миризма, след хранене Използвайте за ежедневна гр?

Свеж, ослепителен бял прах за почистване на зъбите от петна по зъбите и лош дъх Избелване на зъби за намаляване на миризма, след хранене Използвайте

BGN 60.93

Брой продукти
На склад

Уверен и красив Активен прах възстановява най-Добрите си Петна от чай, вино и кафе, както и Тъмните петна и плака.ПРЕМИЯ : се Използват Най-висококачествени съставки и най-добрите стандарти на производство За безопасна полиране на зъбите.Лекота на употреба и незабавен резултат : Намокрете четката за зъби и да се потопите В Активен прах за избелване на зъбите.Леко срешете в продължение на 2 минути.След това внимателно изплакнете с вода. Отново почистете с вода До .Хладен аромат на мента Осигурява дълготрайна свежест.Радвайте се на Своите бели зъби.Важно : при ежедневно използване на този органичен активен прах Носи и визуални подобрения на всеки 3-4 дни. (Моля, обърнете внимание, че резултатите могат да варират от човек до човек).Нежен за всекидневна употреба - този избелващ прах ефективно почиства зъбите от замърсяване. Освежава дъха си без разяждащи химикали За получаване на зашеметяващи резултати за избелване, без да се притеснявате за чувствителност на зъбите или миризма.Уверен и красив Активен прах възстановява най-Добрите си. Петна от чай, вино и кафе, както и Тъмните петна и плака.ПРЕМИЯ : се Използват Най-висококачествени съставки и най-добрите стандарти на производство За безопасна полиране на зъбите.Лекота на употреба и незабавен резултат : Намокрете четката за зъби и да се потопите В Активен прах за избелване на зъбите.Леко срешете в продължение на 2 минути.След това внимателно изплакнете с вода. Отново почистете с вода До .Хладен аромат на мента Осигурява дълготрайна свежест.Радвайте се на Своите бели зъби.Важно : при ежедневно използване на този органичен активен прах Носи и визуални подобрения на всеки 3-4 дни. (Моля, обърнете внимание, че резултатите могат да варират от човек до човек).Нежен за всекидневна употреба - този избелващ прах ефективно почиства зъбите от замърсяване. Освежава дъха си без разяждащи химикали За получаване на зашеметяващи резултати за избелване, без да се притеснявате за чувствителност на зъбите или миризма.Свеж, ослепителен бял прах за почистване на зъбите от петна по зъбите и лош дъх на устата, избелване на зъби за намаляване на миризма, след хранене, използвайте препарат за почистване на устната кухина Daily Care Ck S636 Fresh ослепително бял прах за почистване на зъбите от петна по зъбите и лош дъх на устата, избелване на зъби за намаляване на миризма, след хранене, използвайте препарат за почистване на устната кухина daily care Материал : прах Цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета.

Други функции

Най-добри сделки