.

.

Подмяна на екрана HYYT за Huawei P30 Lite MAR-LX3A 24MP 6.15LCD дисплей, Сензорен цифров преобразувател в колекцията с инструменти (Черен с рамка)

Подмяна на екрана HYYT за Huawei P30 Lite MAR-LX3A 24MP 6.15LCD дисплей, Сензорен цифров преобразувател в колекцията с инструменти

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

★ Применимая модел : Подмяна на екрана само за 24-мегапиксельного LCD дисплей Huawei P30 Lite 4 G (не за P30 Lite 6 G)Моля, уверете се в модела на вашия телефон, преди да купите. ☃ Да премахне проблем : на екрана Huawei P30 Lite ще бъдат използвани за подмяна на повреден LCD дисплея.Например, напукани или счупени LCD екрани, грешен цвят, екранът не реагира правилно, проблеми с дисплея, чете пиксели, стар или мъртъв LCD дисплей и т. ❁ Препоръки за инсталиране : 1. Проверете, преди да инсталирате, не докосвайте чип. Инсталиране на LCD дисплея под ръководството на професионалисти. Ентусиасти, само могат да търсят подходящи видео-инструкции за инсталиране екрани p30 lite, също така можете да се консултирате с нас, за да предоставят на видео инсталация. ♚ Гаранция за качество : Екран дисплеи P30 Lite са преминали през двойна проверка на строг контрол за качество и са в добро състояние, преди да изпратите. ✉ Добро следпродажбено обслужване : Стени P30 lite, повредени по нечовекоподобни причини, могат да се търгуват свободно в рамките на 90 дни.Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас чрез имейл.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.В комплекта са включени следните стоки : . 1 * на екрана на мобилен телефон в събирането на информация. 1 * Закалена филм. 1 * Инструмент за инсталиране. Модел на продукта е съвместим само с : за Huawei P30 Lite MAR-LX3 A 24 MP 6.15" (4 G), не за P30 Lite 6 G.

Други функции

Най-добри сделки