.

.

Абразивная лента SYZHIWUJIA 10шт 533 * 76 мм Шлайф ленти 40-1000 Обяснение за Опесъчаване машина от Алуминиев оксид Шлифовъчни ленти 3x21 инча за Полиране на Wheelhead лента Лента за ?

Абразивная лента SYZHIWUJIA 10шт 533 * 76 мм Шлайф ленти 40-1000 Обяснение за Опесъчаване машина от Алуминиев оксид Шлифовъчни

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Обработка на дърво и различни видове шлайфане и полиранеМатериал : алуминиев оксид. Размер : около 533 * 76 мм. Обяснение : 40-1000 обяснение.Висока скорост на отстраняване, добра устойчивост на износване, трайна и практична, се използва за шлифоване и полиране на плочи и остриета от неръждаема стомана, цветни метали, черни метали и други.За опесъчаване лента, предназначена за подобряване на производителността и увеличаване на продължителността на живот.Материал : алуминиев оксид. Размер : около 533 * 76 мм. Обяснение : 40-1000 песъчинки.Висока скорост на отстраняване, добра устойчивост на износване, е трайна и практични, се използва за шлифоване и полиране на неръждаема стомана, цветни метали, черни метални пластини и ножове и други.Използва се в металургията, машиностроенето, корабостроенето, леката промишленост, производството на кожа, дърво, строителни материали, текстилната и други отрасли на промишлеността.Подходящ за всички шлифовъчни машини 76 * 533 мм. на Помещение и включва : 10 бр. Забележка : Само за опесъчаване на лентата, други аксесоари, показани на снимката, в комплекта не са включени, благодаря.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме винаги готови да ви помогнем!.

Други функции

Най-добри сделки