.

.

Цифров термометър за възрастни и деца, Челната/Инфрачервен Термометър Безконтактен Термометър, с аларма за повишаване на температура, Тих режим, Режим 2 в 1 (Бял)

Цифров термометър за възрастни и деца, Челната/Инфрачервен Термометър Безконтактен Термометър, с аларма за повишаване на температура,

BGN 11.99

Брой продукти
На склад

?【Светкавична точност】 : В термометър за челото се използва машина за висока точност инфрачервен сензорНезабавно четене, резултатите се показват на голям LCD екрана в продължение на 0,5 секунди, точността на измерване на температурата на ± 0,1 ° F / ° C. ?【Голям LCD дисплей с 3 подсветками и аларма за температурата на】 : Голям LCD термометър с 3 цветни подсветками и аларма за температурата, зелен 93,2-99,3 ° F, жълто 99,5-100,3 ° F, червен 100,4-109,4 ° F. При възникване на необичайно висока температура, той ще издаде предупредителен сигнал и ще се покаже неговата червена подсветка.Цифров LCD дисплей с подсветка е достатъчно ярък за използване в тъмни места. ?【Безконтактно и безшумен режим】 : Диапазон на измерване на разстояния термометър е 2 инча до 3,15 см).Инфрачервен термометър не се отнася до кожата. Безконтактен е по-безопасно и може да се предотврати кръстосаното заразяване при различните хора.Безшумен режим за термометри, а вие също можете да изключите звука, за да не нарушава съня на вашето дете. ?【Режим 2 в 1】 : Цифров / инфрачервен термометър за челото за възрастни и деца, бебета, грудничков, възрастни хора.Термометри могат да измерват температурата на тялото, температурата на обекта, твърди или течни вещества.Термометър за възрастни / деца за измерване на температурата на тялото, температура, храна, мляко, вода в банята или на температурата на повърхността на закрито.Тя може да записва последните 32 на температурата и автоматично се изключва без никакви операции, спестяване на електроенергия. ?【 Че получавате 】 : 1 × Цифрово / инфрачервен термометър за ракообразни, 1 × сертификат за продукта, 1 × Ръководство за потребителя 1 × изискана опаковка кутия (в нея не са включени батерии).ние ви предлагаме приятелско обслужване на клиенти в срок от 7 * 24 часа. ?【Светкавична точност】 : В термометър за челото се използва машина за висока точност инфрачервен сензор.Незабавно четене, резултатите се показват на голям LCD екрана в продължение на 0,5 секунди, точността на измерване на температурата на ± 0,1 ° F / ° C. ?【Голям LCD дисплей с 3 подсветками и аларма за температурата на】 : Голям LCD термометър с 3 цветни подсветками и аларма за температурата, зелен 93,2-99,3 ° F, жълто 99,5-100,3 ° F, червен 100,4-109,4 ° F. При възникване на необичайно висока температура, той ще издаде предупредителен сигнал и ще се покаже неговата червена подсветка.

Други функции

Най-добри сделки