.

.

Ръкохватка Желязо Crush - Треньор и усилвател за дланите и предмишниците - Комплект от 3 нива на съпротива - Гаранция 2 г. - Решение за удължаване на тренировка, да бъде с?

Ръкохватка Желязо Crush - Треньор и усилвател за дланите и предмишниците - Комплект от 3 нива на съпротива - Гаранция 2 г. - Решение

BGN 16.03

Брой продукти
На склад

✓Щипки за ръце на водна основа със силиконови пръстени Желязо Crush™ 3 в 1 е подходящ за всички три основни вида тренировки за захващанеТези пръстени може да се използва за изцеждане, сензор за запушване и дори крака разширения с еднакво впечатляващи резултати (моля, имайте в предвид, всъщност вие не можете да се излегнете тези пръстени, вие просто изпълнявате може изометрични движение, като натискате с пръсти, което е наистина ефективно).Те също са чудесен вариант за облекчаване на стреса, изпълва ви с енергия и оставя усещане за свежест. ✓КОМПЛЕКТ от 3 НИВА на СЪПРОТИВА - от комплект от три теми включват щипки за ръце с тегло £ 60, 70 килограма и 80 килограма, което позволява постепенно увеличаване на сложността на тренировки по малко за подобряване на вашата сила или да се възползват от интервални тренировки, три редуващи се улови за една тренировка. ➲ Ръкохватки, боядисани в съответствие с цветя колан по бойни изкуства за бърза идентификация.За да видите нашата 3 други нива на съпротива, моля, въведете B00 OQVJMUS в лентата за търсене. ✓Е ПОДХОДЯЩ ЗА ПОВЕЧЕТО ВИДОВЕ СПОРТ - Тези пръстени са идеални за тренировка на състезателите и да им е положителен ефект.Такива спортове, като тенис, баскетбол, бейзбол, голф, ММА, борба, бокс, кроссфит и особено скално катерене, могат да се възползват от най-добрата сила на захващане. ✓РАЗМЕР за добра, лесна за кацане - Размер специално за възрастни ръце, за разлика от други марки, за да се максимизират ползите от упражненията и да осигури сложен, но сигурен процес.Отличен за мъже и силни жени. ✓➋ 100% ГОДИШНА гаранция за връщане на пари - Ръкохватки, изработени от висококачествен силикон.На изключително високо качество и се предоставя гаранция 2 години.Ако продуктът някога сълзотворен в резултат на употреба, може да получите пълно възстановяване на средства или да го замени с гаранция 100% .

Други функции

Най-добри сделки