.

.

Почистваща Глинена маска за лице-стик със зелен чай , DeepClean Oil Control Ексфолиращ Дневен скраб за лице със зелен чай, дълбоко почиства порите, подобрява състоянието на ?

Почистваща Глинена маска за лице-стик със зелен чай , DeepClean Oil Control Ексфолиращ Дневен скраб за лице със зелен чай, дълбоко

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Твърда почистваща маска със зелен чай съдържа екстракт от зелен чай, който може ефективно почистване на порите на кожата, дълбоко извежда на замърсяването с кожата, регулира водно-мастния баланс на кожата, попълване на запасите от влага в кожата и подхранване на кожатаПродуктът е с конструкция, въртящи се на главата, която е по-удобен за използване и не е толкова лесно се зацапва ръце.Текстура, фина и гладка, лесно се разпределя и лесно се нанася.Благодарение на 32% влажност нашата растителната маска-стик за лице също помага да се балансира съдържанието на мазнини и намаляване на възпалението.Нашата маска за лице е с висока способност да абсорбира излишните мазнини по лицето, зачервяване на кожата, дълбоко хидратира и дават усещане за комфорт, премахване на лющене и зачервяване на порите от шлаки. 【Лесна употреба】 Просто измийте лицето си, нанесете мръсотия по лицето и тялото, оставете за около 10 минути, след това изплакнете.Текстура, фина и гладка, лесно се разпределя и лесно се нанася.Начин на употреба : 1. Раскрутите паста и нанесете върху лицето. Равномерно нанесете върху лицето и оставете за около 10 минути. След като изсъхне, изплакнете с вода.Характеристики : Малка и лека, лесно се носи с себе си.Съдържа възстановяващ комплекс от растителни екстракти за подобряване на състоянието на суха, увредена кожа.Подходящ за всички типове кожа.Подходящ за провеждане на дома, пътуване, бизнес пътуване и т. Забележка : Използвайте пречистващата маска със зелен чай / патладжан интервал между нанесениями : Мазна кожа : Препоръчва интервал на употреба - 2-3 пъти в седмицата.Суха кожа : Препоръчва интервал на употреба - 1-2 пъти седмично.Смесена кожа : Препоръчва се да се използва 2-3 пъти седмично за Т-зоната и 1-2 пъти седмично в продължение на U-зоната.За нормална кожа : препоръчва се веднъж седмично.

Други функции

Най-добри сделки