.

.

Кабел PHIZLI Линк е 16 фута, Съвместим с Oculus Quest 2, кабел за виртуална слушалки, Високоскоростен пренос на данни и бързо зареждане от USB C 3,2 Gen1 Кабел за игрови аксесоари ви?

Кабел PHIZLI Линк е 16 фута, Съвместим с Oculus Quest 2, кабел за виртуална слушалки, Високоскоростен пренос на данни и бързо

BGN 12.56

Брой продукти
На склад

【Кабел PC-Link】 С помощта на този кабел PC-link слушалки Oculus Съкровището се свързва към играта КОМПЮТЪР, след което можете да играете в широк спектър от приложения и игри Oculus Rift 【Кабел с дължина от 6 фута 】 е Изработен за VR-слушалки Oculus Quest и Quest 2, достига до 10 фута (3 м), като предоставя възможно най-доброто изживяване благодарение на гъвкавост и издръжливост.2 GEN 1】 Скорост на трансфер до 5 Gbit/s, което позволява да се свърже към програмата на Oculus Линк без забавяне.Моля, не забравяйте да го свържете към конектора USB 3.0 към дънна платка или графичен процесор, за да гарантира оптимална производителност. 【【Ъгъл 90 градуса】 Край на USB C под ъгъл от 90 градуса, за да не му се вееше и е лесен за използване със слушалки Quest VR. 【【Известие】 Ако за зареждане на Oculus Quest използва кабел, на изхода на адаптера трябва да бъде повече от 5 На 2 А. ➤【Кабел PC-Link】 С помощта на този кабел PC-Link слушалки Oculus Съкровището се свързва към играта КОМПЮТЪР, след което можете да възпроизвежда широка гама от приложения и игри Oculus Rift. 【Кабел с дължина от 6 фута 】 е Изработен за VR-слушалки Oculus Quest и Quest 2, достига до 10 фута (3 м), като предоставя възможно най-доброто изживяване благодарение на гъвкавост и издръжливост.2 GEN 1】 Скорост на трансфер до 5 Gbit/s, което позволява да се свърже към програмата на Oculus Линк без забавяне.Моля, не забравяйте да го свържете към конектора USB 3.0 към дънна платка или графичен процесор, за да гарантира оптимална производителност. 【【Ъгъл 90 градуса】 Край на USB C под ъгъл от 90 градуса, за да не му се вееше и е лесен за използване със слушалки Quest VR. 【【Известие】 Ако за зареждане на Oculus Quest използва кабел, на изхода на адаптера трябва да надвишава 5 На 2 А. Съвместимост ви позволява да свържете Quest / Quest 2 към PC и да играете VR-игри, които изискват по-висока графична мощ на вашия КОМПЮТЪР.В действителност, това се превръща в задача на Oculus Rift.По този начин можете да играете както за самостоятелна, така и в компютърни VR-игри.

Други функции

Най-добри сделки