.

.

Neboxen 3-Pack Светлоотразителни маркери ленти за движение Рефлектор ленти на движение на Светлоотразителни маркери на настилката (4 x 4 инча) Асфалтови маркери, подходящ?

Neboxen 3-Pack Светлоотразителни маркери ленти за движение Рефлектор ленти на движение на Светлоотразителни маркери на настилката (4

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Пластмасата 【Висока отражателна способност】 - чудесно, за да се гарантира, че пътища, улици, тротоари и всичко останало, за което се нуждаете от тези жълти пътни шипове, са добре видими през нощта, благодарение на висококачествена светоотражающей на лигавицата. 【Висока производителност】 - Отразяваща маркер Yellow чудесно за маркиране на алеята на пистата, личния път, на велосипед пътеки, улици или паркинги.Рефлектор на алеята за бягане секретира през нощта, през деня, при сняг, направление, дъжд или всякакви лоши атмосферни условия. 【Здрав материал】 - Светлоотразителни маркери за пътната настилка, изработени от висококачествена пластмаса, трайни, здрави, поддържат продължителна употреба, трайни, притежават висока степен на стабилност, са в състояние да издържат на изпитанието на времето. 【Инсталиране на】 - Отразяваща маркер на пътната настилка може да пробия и да се фиксира. 【Че ще получите】 - 3 опаковки на пътни рефлектори, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Висока отражателна способност】 - чудесно, за да се гарантира, че пътища, улици, тротоари и всичко останало, за което се нуждаете от тези жълти пътни шипове, са добре видими през нощта, благодарение на висококачествена светоотражающей на лигавицата. 【Висока производителност】 - Отразяваща маркер Yellow чудесно за маркиране на алеята на пистата, личния път, на велосипед пътеки, улици или паркинги.Рефлектор на алеята за бягане секретира през нощта, през деня, при сняг, направление, дъжд или всякакви лоши атмосферни условия. 【Здрав материал】 - Светлоотразителни маркери за пътната настилка, изработени от висококачествена пластмаса, трайни, здрави, поддържат продължителна употреба, трайни, притежават висока степен на стабилност, са в състояние да издържат на изпитанието на времето. 【Инсталиране на】 - Отразяваща маркер на пътната настилка може да пробия и да се фиксира. 【Че ще получите】 - 3 опаковки на пътни рефлектори, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Изработен от нов пластмаса, има трайни сжимающими и носещи характеристиките, е водоустойчив и светостойкий.Пътен рефлектор за максимална здравина на строителния клас за всякакви търговски, жилищни или частни работи.Нашите светлоотразителни пътни знаци премиум-клас проектирани така, че да издържат на всички видове ненастных атмосферни условия, като същевременно осигуряват дълъг експлоатационен живот.

Други функции

3-pack of reflective road signs Name:
Reflective road sign Color
Най-добри сделки