.

.

Homoyoyo Home Decor Контейнер от Неръждаема Стомана, препарат за съдове, Керамична Поставка За Сапун, Кутия във формата на Делфин, Държач за Сапун с Анимационни Любимци за Б?

Homoyoyo Home Decor Контейнер от Неръждаема Стомана, препарат за съдове, Керамична Поставка За Сапун, Кутия във формата на

BGN 12.65

Брой продукти
На склад

Стабилна производителност и дълъг експлоатационен живот ги прави издръжливи в употребаОсновата е стабилна и твърда, така че няма нужда да се притеснявате за това, че сапунът се плъзга.Това ще спести вашето сапун сухо и не му даде нарасти, което ще ви осигури дълготрайност на сапун. елегантен външен вид улеснява почистването на този притежателя за сапун.Дизайн на външния вид на мультяшного делфин, това също мультяшное украса на вашия работен плот.Изработена от висококачествена керамика, сигурно и е трайна употреба, не е лесно да се грижи за по-дълъг живот.Описание на Нашия продукт представлява декоративна и практично поставка за сапун.Можете да използвате този многофункционален държач за сапун за съхранение и сушене на сапун.Държач за източване на сапун е изработен от керамични материали и различна якост.Изискан външен вид кара хората да се чувстват свежи и мечтательными.Нямаш причина да се пренебрегва такъв добър продукт.Характеристики - Цвят : бял - Материал : керамика Размер : около 22,00 X14,50 X10,50 см / 8,65 X5,70 X4,13 инча, - е Изработен от висококачествена керамика, сигурно и е трайна употреба, не е лесен за използване, дълъг живот. - елегантен външен вид улеснява почистването на този притежателя за сапун. - Дизайн на външния вид на мультяшного делфин, това също мультяшное украса на вашия работен плот. - Стабилна производителност и дълъг експлоатационен живот, те ще бъдат трайно в употреба.Основата е стабилна и твърда, така че няма нужда да се притеснявате за това, че сапунът се плъзга. - Това ще спести вашето сапун сухо и не му даде нарасти, което ще ви осигури дълготрайност на сапун. -Размер : 22 X14,5 X10,5 см Предпоставка включва 1 х сапун ястие с делфина.

Други функции

Най-добри сделки