.

.

Клещи за морски риболов SNAIL TRAIL 7 с Разрезным Пръстен, с Черупка и Шнурком, Приспособление За премахване на Куки, захват за Рыбьих устни, Странични Кожички Обжимные И?

Клещи за морски риболов SNAIL TRAIL 7 с Разрезным Пръстен, с Черупка и Шнурком, Приспособление За премахване на Куки, захват

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Здрава стомана S45】 Изработени от негибающейся въглеродна стомана, тези 7-инчов клещи с разрезным пръстен издържат на натоварването при редовна употребаТя е покрита с устойчив на корозия сребърно-никелово слой, което осигурява изключителна дълготрайност дори и при екстремни условия на риболов. 【Многофункционални гъба】Назъбени гъба предоставят най-доброто сцепление с хлъзгави въдица при извличане на доход.Наставка с разрезным пръстен улеснява отваряне на малки разрезных на пръстените".Също така могат да бъдат изпълнени други работи, като например обжим разделени изпратени за финансиране, създаване на примамки, връзването на възли и рязане на проводници, кабели или моноблок. 【Здрава фиксация и бързо отваряне】 Нескользящая гумена дръжка позволява на рибари поддържа надеждна фиксация, дори с мокри ръце.На дръжката са вградени две устойчиви на корозия на магнита, които се отварят след отпускане на пръстите. 【Сабя и каишка】 Той идва с изготовленным на поръчка формованным калъф, който може да се завърта на 360 градуса с помощта на скоба за колан, осигуряване на надеждни и стегнато, когато клещи не се използват.Спирален кабел с покритие от TPU осигурява като клещи, така и сабя, защитен клещи от падане зад борда. 【Опаковъчна хартия】 Клещи представени в елегантно оформена кутия от черупки на миди, което ги прави идеални подаръци за рибар и всички най-запалените любители на риболова.

Други функции

Най-добри сделки