.

.

Vomeko S4T-30W-D 1600X led дигитален микроскоп с група, портативен микроскоп с висока разделителна способност за получаване на ясни изображения.

Vomeko S4T-30W-D 1600X led дигитален микроскоп с група, портативен микроскоп с висока разделителна способност за получаване

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Висококачествени материали】 Произведено от висококачествени материали, този продукт се на дълъг живот и могат да издържат на продължителна употреба 【8 led диоди】Благодарение на 8 вграден led диодам този продукт осигурява отлично покритие за осигуряване на ясни и ярки визуални ефекти. 【Ясно качество на картината】 Благодарение на ниското энергопотреблению, висока резолюция и доброто качество на картината, този продукт е идеален за детайлно наблюдение на малки обекти. 【Универсално използване】 е Подходящ за различни приложения, включително и за производство на фото - и видео материали, инспекция на растения, разглеждане на кожата, текстилни изделия и бижута, проверка на колекции и проверка на печат. 【Много приложения】 Е подходящ за широк спектър от области, този продукт може да се използва за изучаване на сложни части на растенията, кожа, текстил, бижута и още много други.Това също е чудесен инструмент за фото - и видеозаснемане, което го прави универсален избор както за професионалисти, така и за любители. 【Висококачествени материали】 Произведено от висококачествени материали, този продукт се на дълъг живот и могат да издържат на продължителна употреба. 【8 led диоди】Благодарение на 8 вграден led диодам този продукт осигурява отлично покритие за осигуряване на ясни и ярки визуални ефекти. 【Ясно качество на картината】 Благодарение на ниското энергопотреблению, висока резолюция и доброто качество на картината, този продукт е идеален за детайлно наблюдение на малки обекти. 【Универсално използване】 е Подходящ за различни приложения, включително и за производство на фото - и видео материали, инспекция на растения, разглеждане на кожата, текстилни изделия и бижута, проверка на колекции и проверка на печат. 【Много приложения】 Е подходящ за широк спектър от области, този продукт може да се използва за изучаване на сложни части на растенията, кожа, текстил, бижута и още много други.Това също е чудесен инструмент за фото - и видеозаснемане, което го прави универсален избор както за професионалисти, така и за любители.Характеристики : Изработен е от висококачествени материали, той е здрав и практичен.Благодарение на 8 вграден led диодам светлина ефектът е добър.Ясно качество на картината, ниска консумация на енергия, висока разделителна способност, подходящи за по-малки обекти.

Други функции

Най-добри сделки