.

.

Калъф за таблет PC, Найлонов Текстилен калъф, чанта с кабел за iPad Air 2 и 1 / iPad 4/3 / 2/1, Размер: 29 см x 19 см (черно), Защитен калъф (Черен цвят)

Калъф за таблет PC, Найлонов Текстилен калъф, чанта с кабел за iPad Air 2 и 1 / iPad 4/3 / 2/1, Размер: 29 см x 19 см (черно), Защитен

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Екологично чист, без миризма, траен материал, вие ще се чувствате много уютноЛесно се установява и отстранява.Лесен достъп до всички контроли и функции на устройството, без да се налага да се калъф.Защитете вашия настолен компютър от надраскване.Екологично чист, без миризма, траен материал, вие ще се чувствате много уютно.Лесно се установява и отстранява.Лесен достъп до всички контроли и функции на устройството, без да се налага да се калъф.Защитете вашия настолен компютър от надраскване.Калъф за кожата 1. Изработена от висококачествен найлон, лек и издръжлив. Осигурете на своите устройства, за цялостна защита (срещу мръсотия, надраскване, удари, scuffs и т. Окото чанта за устройства с размер на по-малко от 9,7 инча и таблет. Лек и преносимост, лесна за носене и употреба.

Други функции

Най-добри сделки