.

.

Аксесоари за интерфейс за лице с активна циркулация на въздуха Vakdon за Oculus/Meta Quest 2, с лек и компактен калъф за носене на колан Quest 2, сензорен контролер и други аксесоа?

Аксесоари за интерфейс за лице с активна циркулация на въздуха Vakdon за Oculus/Meta Quest 2, с лек и компактен калъф за носене

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Активен вентилатор за циркулация на въздуха】 Активен изпускателни системи и акумулаторна батерия миниатюрен тиха работа охлаждащ вентилатор Vakdon е съвместим с Oculus / Meta Quest 2, включително аксесоари за лична интерфейс 7в1Това не само позволява на играчите да се наслаждават на виртуални игри в хладно, на тиха и комфортна обстановка, но и помага за удължаване на срока на експлоатация на устройството Quest 2. 【2 режима на регулирани】 Охлаждащ вентилатор Vakdon Quest 2 е от 2 регулируеми степени, ефективно отвежда горещия въздух, намалява ръми лещи и натрупването на топлина.Режим 1 : идеален за гледане на филми и комуникация в чата; Режим 2 : подходяща за интензивни виртуални игри.Изход на въздуха се намира нагоре, и вятърът не ще духа право в очите, така че няма нужда да се притеснявате за сухота в очите.Фен Quest 2 cooler може да работи непрекъснато в продължение на 3-5 часа при пълно зареждане. 【Подобрена настройка】 Калъф за носене Vakdon Oculus Quest 2 е подобрена индивидуална чанта с мека пухкава подплата за по-добра амортизация, която осигурява надеждна защита на колана Oculus Quest 2 и аксесоари.Съвместим с каишка на главата БОБ OVR M2, каишка Ki-Wi elite, лента за глава M3/M5/K3/K5/K6 /K7 или други джапанки по-малък размер, отколкото официален. (Нашият калъф за носене на малко повече от официален калъф Oculus Qust 2). 【Съхранявайте организация】 Специална инкрустация и леярство осигуряват плътно ред на всички части на виртуална машина, вътрешни еластични ремъци за надеждно закотвени слушалки и контролери.Гладка, двойна светкавица ви позволява да отваряте или затваряте кутия за съхранение навсякъде, както и удобен ремък за носене дава възможност лесно да го вземе със себе си, независимо дали сте вкъщи или на път. 【Предпоставка включва】 1 * Чанта за носене Quest 2. 1 * Вентилатор Quest 2, 1 * капак на обектива, 1 * скоба за интерфейс Quest 2 и за лица, 2 * пяна от изкуствена кожа, 1 * кабел Type-C, 1 * накладки за носа от ликра, гаранция 12 месеца, без проблеми и приятелско обслужване на клиенти 7 * 24!. 【Активен вентилатор за циркулация на въздуха】 Активен изпускателни системи и акумулаторна батерия миниатюрен тиха работа охлаждащ вентилатор Vakdon е съвместим с Oculus / Meta Quest 2, включително аксесоари за лична интерфейс 7в1.

Други функции

Най-добри сделки