.

.

Healeved 9 бр. Топката Съвет, Държач за Диспенсера, Фармацевтичен Контейнер за Вата и Тампони За Съхранение, Qtip, Кръгли Шапки, Органайзер, Без грим, Q-Cover, Настолни Кутии, П?

Healeved 9 бр. Топката Съвет, Държач за Диспенсера, Фармацевтичен Контейнер за Вата и Тампони За Съхранение, Qtip, Кръгли

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

PSФАРМАЦЕВТИЧЕН СТОМНА за БАНЯ - Модерно и стилно моделиране му позволява идеално се вписват в цялостния стил и декорация на вашия дом.ДЪРЖАЧ ЗА ПАМУЧНИ ДИСКОВЕ Може да се използва като малък подарък за момичета, те биха били щастливи, получаване на тази нежна кутийка.КУТИЯ за ДЕМОНСТРАЦИЯ козметика - ще ви Помогне да запишете вашите козметични принадлежности в чистота и ред, ефективно и бързо да намерят това, което ви трябва. кръгли АПТЕЧНЫЕ буркани - Изработени от висококачествен материал, се различават превъзходна здравина и практичност.Буркан за памучни тампони - снабден с капак, ефективно предпазва от влага и е добре поддържана вашите неща.АПТЕКА буркан за баня-Модерен и стилен модел го прави идеално подходящ за целия стил и оформяне на вашия дом.ДЪРЖАЧ ЗА ПАМУЧНИ ДИСКОВЕ Може да се използва като малък подарък за момичета, те биха били щастливи, получаване на тази нежна кутийка.КУТИЯ за ДЕМОНСТРАЦИЯ козметика - ще ви Помогне да запишете вашите козметични принадлежности в чистота и ред, ефективно и бързо да намерят това, което ви трябва. кръгли АПТЕЧНЫЕ буркани - Изработени от висококачествен материал, се различават превъзходна здравина и практичност.БАНКА за ПАМУЧНИ ТАМПОНИ - снабден с капак, ефективно предпазва от влага и е добре поддържана вашите неща.Пратката включва 3 х пластмасови кутии за съхранение Характеристики -Размер (Л) : 15,00 X11,00 X11,00 см /5,89 X4,32 X4 титуляр за памучни топки. -Изработен от висококачествен материал, различен превъзходна здравина и практичност. -Той може ефективно да се съхранява госпожа памук памук за грим, както и дизайн на своята практика е ефективен срещу кутия за съхранение на козметика. -Цвят : Прозрачен козметични тампони -Материал : контейнер за подложки за грим PS -Уникална форма и свеж дизайн открояват сред множеството кутии за съхранение, аптеки бутилки с памук топки. -Широка гама от за съхранение на топки, подправки, памучни щеки, вата за отстраняване на грим и на други аптеки семенниците. Размер (М) : 12.70 X3 прозрачни чекмеджета за съхранение за вашата организация. -Размер (И) : 11.75 X2 пластмасова банка за съхранение. -Може да се използва като малък подарък за момичета, те биха били щастливи, но в тази нежна хубав памучен тампон-спрей.Информация за стоки, Кутия за демонстрация на грим за Тази красива пластмасова кутия за съхранение - прекрасен вариант за съхранение на памук за грим, памучни пръчки и други подобни предмети.

Други функции

Най-добри сделки