.

.

Набор от шаблони за пробиване на веждите с безплатен пинсети, за да даде форма бровям / гребен в пакет / Идеален набор от шаблони за вежди за одноэтапного даване на ф?

Набор от шаблони за пробиване на веждите с безплатен пинсети, за да даде форма бровям / гребен в пакет / Идеален набор от шаблони за

BGN 9.48

Брой продукти
На склад

?♀️НАБОР от шаблони за пробиване на веждите С инструмент за формиране на веждите : Създаване на безупречни веждите с помощта на нашия набор от матрици за вежди и набор от инструментиВсеки набор от шаблони за вежди с вкл. 1 Печат за вежди, 5 шаблон за вежди, 1 пискюл за вежди и 1 гребен за даване на бровям идеална форма. ?♀️ШАБЛОНИ за вежди В съответствие С вашия стил В нашия набор от шаблони за пробиване на веждите са включени 5 универсални шаблони за вежди, които са подходящи за всеки стил!Изберете най-добрият шаблон за вежди, подходящи за вашия стил, и използвайте нашия пинсети за вежди, за да получите перфектна форма! ?♀️ШАБЛОНИ за вежди В съответствие С вашия стил В нашия набор от шаблони за пробиване на веждите са включени 5 универсални шаблони за вежди, които са подходящи за всеки стил!Изберете най-добрият шаблон за вежди, подходящи за вашия стил, и използвайте нашия пинсети за вежди, за да получите перфектна форма!. ?♀️ШАБЛОНИ за вежди В съответствие С вашия стил В нашия набор от шаблони за пробиване на веждите са включени 5 универсални шаблони за вежди, които са подходящи за всеки стил!Изберете най-добрият шаблон за вежди, подходящи за вашия стил, и използвайте нашия пинсети за вежди, за да получите перфектна форма!. ?♀️ВОДОУСТОЙЧИВ ПЕЧАТ ЗА ВЕЖДИ : Нашата компактна пудра за вежди премиум-клас е водоустойчив, не пропуска пот и трайни, че вие и вашите вежди прави да изглеждат страхотно през целия ден. ?♀️ 100% гаранция за връщане на парите : удовлетвореност на клиентите е наш приоритет № 1.Ако не сте доволни от набор от шаблони за пробиване на веждите или инструмент, моля, свържете се с нас и ние веднага ще решим проблема.Набор от шаблони за пробиване на веждите С инструмент за формиране на веждите : Създаване на безупречни веждите с помощта на нашия набор от матрици за вежди и набор от инструменти.Всеки набор от шаблони за вежди с вкл. 1 Печат за вежди, 5 шаблон за вежди, 1 пискюл за вежди и 1 гребен за даване на бровям идеална форма.ШАБЛОНИ за вежди В съответствие С вашия стил В нашия набор от шаблони за пробиване на веждите са включени 5 универсални шаблони за вежди, които са подходящи за всеки стил!Изберете най-добрият шаблон за вежди, подходящи за вашия стил, и използвайте нашия пинсети за вежди, за да получите перфектна форма!БЕЗПЛАТЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА даване на ФОРМА бровям В комплекта : Ние ще ви помогнем да получите безупречен вежди, и ние знаем, че без инструмент, за да даде форма, това понякога е невъзможно.

Други функции

Най-добри сделки