.

.

Седалка за душ FXLYMR Столче за Душ с облегалка, Нескользящая Безопасна Пейка за Баня, Стол За Баня, Материал и Нескользящее Седалка от PVC, Помощен Душ За бременни и въз?

Седалка за душ FXLYMR Столче за Душ с облегалка, Нескользящая Безопасна Пейка за Баня, Стол За Баня, Материал и Нескользящее

BGN 72.36

Брой продукти
На склад

☛Стол : Максимална статична товароносимост 350 кгМожете да го използвате без инсталация. ☛Столче за душата : Многофункционално столче.Може да се използва за няколко цели.Можете да го поставите навсякъде в помещението, когато той не се използва. подходящ за бани, кухни, дневни, на открито, в хотели, крила, болници. ☛Основа и стена са изработени от, както плоча на седалката обтекаема за по-голяма човечност. дизайнът със защита срещу подхлъзване по-безопасно. ☛Материал-пластмасова чиния седалка от Pvp, водоустойчив, устойчив на корозия, износостойкая, красива на външен вид, елегантен цвят, устойчива и лесно деформируемая. текстурата е гладка и нежна, лесно се почистват, а дизайнът е прост, подходящи за декорация на всеки стил. ☛Столове, подходящи за възрастни хора, бременни жени и като подаръци за хора с ограничена подвижност.Сигурен, удобен, преносим и не заема много място.Предговор Това е универсална седалка за душ - прост аксесоар за баня, който позволява на хората да се отпуснат и предотвратяване на подхлъзване по време на вземане на душ.благодарение на изключителни работни характеристики, той повече прилича на произведение на изкуството. той не само ще ви помогне да се насладите на душ е по-безопасно и комфортно, но и могат да красят вашата баня.Гладка и нежна текстура, лесен за почистване, изчистен дизайн, подходящ за всеки стил на оформяне.Ps Модифицирана пластмасова плоча на седалката, водоустойчив, устойчив на корозия, износостойкая, красива, елегантна, устойчива и лесно деформируемая. Основа и стена са изработени от пластмаса, а плоча на седалката обтекаема за по-голяма човечност. Дизайнът със защита срещу подхлъзване по-безопасно.Информация за товарематериал : , Pvp Размер на сядане : както е показано Товароподемност : 280 кг Обработка на повърхността : Окислительная обработкацвет : бял, жълт Приложими хора : пенсионери, бременни, хора с увреждания, пациентаб да е необходимо да инсталирате : Нашите столове са изработени от едно парче.Може да се използва директно Без инсталация.Съвет : Добре дошли в нашия магазин!В нашия магазин е представена от много стилове, можете да отидете в магазина, за да видите, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ей, аз се надявам, че ще Имате приятно пазаруване.

Други функции

Най-добри сделки