.

.

FRCOLOR Хавлии, Хавлии за Баня, Хавлиени Кърпи, 4 бр. Гъба за Душ, Отшелушивающая Окото, Гъба за къпане, Скрубер за Мъже, Жени, Скрубер за гърба, Гъба, Гъба, за гъба, Гъба за ?

FRCOLOR Хавлии, Хавлии за Баня, Хавлиени Кърпи, 4 бр. Гъба за Душ, Отшелушивающая Окото, Гъба за къпане, Скрубер за Мъже, Жени, Скрубер

BGN 4.88

Брой продукти
На склад

Използвайте това средство за ежедневно къпане, тя внимателно ексфолиране на кожата и подобрява повърхностно кръвообращениетоДълбоко почистване на кожата, улучшающее действие лосион или гел за душ, дълбоко почистване на повърхността на кожата, ефективен пилинг на кожата.Меки топки за къпане с пълна мрежа за получаване на гъста пяна нежно ексфолиране и почистване на кожата.Добър избор за подарък за вашите приятели, семейство за рожден ден, Коледа, нова година, празник, покажи им любовта си, грижи.Интелигентен дизайн позволява лесно да се получи гъста пяна, която по-добре ще ви помогне да завършите почистването.Използвайте това средство за ежедневно къпане, тя внимателно ексфолиране на кожата и подобрява повърхностно кръвообращението.Дълбоко почистване на кожата, улучшающее действие лосион или гел за душ, дълбоко почистване на повърхността на кожата, ефективен пилинг на кожата.Меки топки за къпане с пълна мрежа за получаване на гъста пяна нежно ексфолиране и почистване на кожата.Добър избор за подарък за вашите приятели, семейство за рожден ден, Коледа, нова година, празник, покажи им любовта си, грижи.Интелигентен дизайн позволява лесно да се получи гъста пяна, която по-добре ще ви помогне да завършите почистването.Описание търсите удобен топчета за вана?Мрежест щеточный топка ще бъде добър избор.Лесен и практичен скрубер за тяло, който помага за премахване, отлично влияе на стъпалата, колената, пищяла за смилане и кожата.Характеристики - Цвят : лилаво, бежово - Материал : полиетилен мрежа - Размер : около 18,00 X14,00 X1,00 см /7,07 X5,50 X0,39 инча - Използвайте това, за ежедневно къпане, внимателно отшелушивая кожата и повърхностно подобряване на циркулацията на кожата. - Еластични топки за къпане с пълна мрежа за получаване на гъста пяна нежно ексфолиране и почистване на кожата. - Дълбоко почистване на вашата кожа, улучшающее действие лосион или гел за душ, углубляющее повърхността на кожата, ефективно почистване на кожата. - Интелигентен дизайн улеснява получаването на гъста пяна, която може да е по-добре да ви помогне за завършване на работата по почистване. - Добър избор за подарък за вашите приятели, семейство за рожден ден, Коледа, нова година, празник, покажи им любовта си, грижи.- Цвят : Лилаво-бежови.- Размер : 18x14x1 виж Предпоставка включва 4 чистач за душата.

Други функции

Най-добри сделки