.

.

Панорамен лампа BETOPPER, Диджейский лампа с движеща се глава за партита, led лампа-паяк RGBW 8x3 W, Звукова активиране и управление DMX-512 за партита, барове, клубове, сватбени ?

Панорамен лампа BETOPPER, Диджейский лампа с движеща се глава за партита, led лампа-паяк RGBW 8x3 W, Звукова активиране и управление

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

♫ [Паяковата лъч голям радиус на действие] Ъгъл на наклона на оста на XY : 540 градуса, Y1 : 120 градуса, Y2 : 120 градуса, 8 магически лъчи, всеки лъч може не само да се създаде ефект на преследване на светлина, но и да преобразува люлкаLed подсветката осигурява ярка голям проектен диапазон.С ефект театрален дим / мъгла ефект светлина става по-забележимо. ♫[Източник на светлина] Тази лампа е оборудван с 8 мощни led топки RGBW 4 в 1 в червено, зелено, синьо и бяло, цвят, можете свободно да се променят и да се комбинират за създаване на страхотни визуални ефекти.Той може да работи добре с високоговорител, за да създаде зашеметяващ ефект на осветяване на сцена. ♫[4 Режима на диджейской въртящи подсветка] Този етап лампа с движеща се глава поддържа 4 режима. Автоматичен режим; 2. Активиране на звука (вграден микрофон с висока разделителна способност, стил осветление автоматично се променя, заедно с музиката, ако светлинните отговор нечувствителен в режим на звукова активация, настройка на чувствителността на себе си); 3. Водещ-роб (синхронно включването на няколко източници на светлина); 4. ♫ [Лекота на употреба] Движеща се глава с led сценични осветителни тела може лесно да се управлява с помощта на бутоните на собствена контролния панел или DMX контролер.Може да се използва самостоятелно или да се комбинират за създаване на страхотни сценични на светлинни ефекти с използване на много и различни източници на светлина, прекрасна диджейского осветление за партита, дискотеки, барове, клубове, спортните зали, караоке вечери, семейна изба, живи предавания, KTV, сватбени церемонии и много други!. ♫ [Гаранция обслужване на] Всички продукти BETOPPER, сертифицирана от UL и ETL, продава се директно от фабриката.Предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, 90-дневна гаранция от датата на тяхното придобиване.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, след продажба, и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и да разрешим всеки проблем. ♫ [Паяковата лъч голям радиус на действие] Ъгъл на наклона на оста на XY : 540 градуса, Y1 : 120 градуса, Y2 : 120 градуса, 8 магически лъчи, всеки лъч може не само да се създаде ефект на преследване на светлина, но и да преобразува люлка.Led подсветката осигурява ярка голям проектен диапазон.С ефект театрален дим / мъгла ефект светлина става по-забележимо. ♫[Източник на светлина] Тази лампа е оборудван с 8 мощни led топки RGBW 4 в 1 в червено, зелено, синьо и бяло, цвят, можете свободно да се променят и да се комбинират за създаване на страхотни визуални ефекти.

Други функции

Най-добри сделки