.

.

Кабели AuxLink XLR, Кабели за микрофон 100 метра, Тежки Кабели за микрофон XLR, Балансиран DMX кабел от един мъж към една жена, е подходящ за микрофони, акустични системи, ради?

Кабели AuxLink XLR, Кабели за микрофон 100 метра, Тежки Кабели за микрофон XLR, Балансиран DMX кабел от един мъж към една жена,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

?【Широко приложение】 XLR Кабели са съвместими с оборудване с 3-контактни части за свързване, като например микрофони, сценично осветление, лампи, DMX, микшерные пултове, усилватели на мощност с храненето от лампи, студийни гармонизаторы, динамика, кръпка-гнезда и така нататъкОсвен това, тези микрофонные кабели се използват широко в живописна колони, клубни сцени, KTV и системи за домашно кино. съпротивление 120+ Ом. ?【Качество на звука HI-FI】 НИТО Шум, Нито Жужжания, Нито Шипения.Ядро на тази 100-фута xlr кабел е направен от бескислородной мед 24 AWG, всички медни проводници, които не съдържат кислород, което осигурява пренос на сигнал без загуба, защита срещу окисление и корозия.Защитен слой на тел изпълнена с двойно екраниран (фольговое екраниране и вътрешно мед спиральное екраниране), за да защитим нашите води от шум и смущения.Идеален xlr кабел за вас, който ще помогне на инструмента възпроизвежда чист звук на живата природа. ?【Стабилна връзка】 В нашите микрофонных кабелите използва здрав корпус с сплав, щифтове XLR с посеребрением от чиста мед, самостоятелно блокиране на щепсел тип "мъж-жена". Тези кабели за високоговорители xlr може да осигури стабилна връзка между две устройства с интерфейс XLR, лесно свързване и изключване. ?【Кабел от висококачествени материали 】 В нашия кабел XLR-XLR се използва внесени высокоэластичный PVC, в сравнение с обичайните PVC, нашия кабел по-здрав, това е лесно да се разбие, няма да имат възли, той е устойчив на абразия, маслостойкости и мръсотия.Това може да удължи живота на XLR кабели от щепсела до штекеру. ?【Че получавате】 Помещение, включва : 1 * 100-подножието XLR кабели.Aux Link се ангажира да предоставя на клиентите си висококачествен микрофон на кабела и най-доброто следпродажбено обслужване.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез. микрофон, конзола мишунг, аудиоинтерфейс, xlr микрофон, усилвател на звука, аудиомагнитофон DSLR, фантомно захранване, шумоподтискането, сценично осветление, DMX и др.

Други функции

Най-добри сделки