.

.

Ключалки на чекмеджета за защита от деца (24 опаковки), Обновен Слайдер за Отключване на Невидими брави за шкафове за бебета, Брави, шкафове за защита от деца, По-здра?

Ключалки на чекмеджета за защита от деца (24 опаковки), Обновен Слайдер за Отключване на Невидими брави за шкафове за бебета, Брави, шкафове

BGN 16.99

Брой продукти
На склад

??ДВА ВИДА ОТПИРАНИЯ ЗА УДОБСТВО на УПОТРЕБА : Порта на замък свободно монтирани, конструкцията е масивна врата е по-лаконична и удобно, отколкото метод отпирания от ключово значение, ако искате да замъкът е бил по-незабележими, вие може да откажете използването на ключалки, отключване на кутията с едно щракване, за да отворите ключалката ??САМО за чекмеджета : Този заключване за защита от деца е подходящ за повечето вградени чекмеджета, подходящ за множество дверц шкафове, можете да го отключите с натискане на страна без да използвате плъзгача, можете да го прикачите лепило от 3 м или пробиване на винт. ??Внимание : разстоянието между вътрешната страна на страничния панел чекмедже и горната част на дъската трябва да бъде на повече от 1 инч, в противен случай не може да се настрои (вижте петата снимка)! ! !Кофа с чекмедже действа извън корпуса на шкафа, не е приложимо представи, можете да зададете заключване директно, метод за отключване - натискане отстрани. ?? Добро качество : Нашите брави за защита от деца са изработени от здрав ABS-пластмаса, пролетта се крие вътре в бравата, която изглежда по-красива, по-трайна употреба и нейното не е лесно да се прекъсне. забележка : Моля, обърнете се към ръководството за потребителя или видео, за да получите инструкции за инсталиране. ?? Следпродажбено обслужване : Този замък за защита на бебешка кутия е с патентно свидетелство за изобретение и е тествана за използване с повечето мебелни чекмеджета, представени на пазара.Ако имате някакви въпроси относно тяхното използване, моля, не се колебайте да се свържете с нас, вие имате право на 30-дневен връщане и замяна.

Други функции

Най-добри сделки