.

.

Phenas Промишлени Реколта Висящи осветителни Тела От Пеньковой Въже Таванна Полилей Ретро Висящи Лампи за Фермерска Къща Спалня, Кухня с Трапезария и Ресторант Бар К?

Phenas Промишлени Реколта Висящи осветителни Тела От Пеньковой Въже Таванна Полилей Ретро Висящи Лампи за Фермерска Къща Спалня, Кухня с

BGN 15.60

Брой продукти
На склад

【Висящи осветителни тела тип риболов, кошници】 : Иновативни осветителни тела, творчески животВисящи лампи имат проста конструкция, изработени от метален скелет и са изтъкани от ръчно от пеньковой въжета, благодарение на което целият лампа създава богата атмосфера на художника.В американския стил кънтри това може да даде своя дом ретро атмосфера. 【Размери и материали 】 : Диаметър е с 6.8 инча, а височината-10,7 инча.Максимална дължина на веригата 39,4 инча позволява ви да персонализирате височината, в зависимост от вашите нужди в светлина.Метална клетка с ръчно тъкани пеньковой въже, стегнато, която не е лесно да избледняват и ръжда. 【Изисквания към лампам】 : С цокъл E26, е съвместима с различни лампи с нажежаема жичка, халогенни крушки и светодиодни лампи (максимална мощност 60 W, не е включена в комплекта).Ние препоръчваме крушка на Едисон, който е по-подходящ за това подвесного на осветителното тяло. 【Лесна инсталация】 : Може да се инсталира на плоски или наклонени тавани, се прилага едно ръководство за инсталиране и лесен инструмент.Моля, внимателно прочетете това ръководство, преди да инсталирате.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Широко приложение】 : Препоръчителният размер на стаята : 10-15 кв. на Този висящ лампа от пеньковой въже подходящ е за трапезария, кухня, кафенета, изба, бар, ресторант, библиотека, спалня и читального зала, промишлен дизайн в стил кънтри в ретро стил.Ние предлагаме гаранция от 1 година и пълно възстановяване в продължение на 2 месеца.Висящи лампи Phenas от пеньковой въжета в стил американски кънтри имат проста конструкция, изработени от метален скелет и са изтъкани от ръчно от пеньковой въжета, благодарение на което целият лампа създава богата атмосфера на художника.Можете да го инсталирате на плоски или наклонени тавани, една седалка, всички метални лампа здрав, това не е лесно выцвести и заржаветь.С жак E26, е съвместима с различни лампи с нажежаема жичка, халогенни крушки и светодиодни лампи (максимална мощност 60 W, крушка в комплекта не са включени). С цокъл E26, е съвместима с различни лампи с нажежаема жичка, халогенни крушки и светодиодни лампи (максимална мощност 60 W, лампа в комплекта не са включени).Ние препоръчваме крушка на Едисон, който е по-подходящ за това подвесного на осветителното тяло.

Други функции

Най-добри сделки