.

.

Замяна наставка за парцал от микрофибър, която е съвместима с дюза за парцал Hurricane Spin Magic, подходящ за стандартни сменяеми кръгли дюзи за парцал 6,36 инча, само на вътр?

Замяна наставка за парцал от микрофибър, която е съвместима с дюза за парцал Hurricane Spin Magic, подходящ за стандартни сменяеми

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Пакетът включва】Вие ще получите 3 опаковки сменяеми дюзи за швабр, които имат достатъчно за повече от 1 година за редовно почистване на дома 【Високо качество】 е Изработен от антиабразивных microfibers, здрав, а тази наставка за парцал е мека абсорбиращи нишки, които да не се надраскат повърхността на пода и без усилия поемат от твърда кал. 【Стандартен размер】 Нашите съвети за швабр са подходящи за повечето швабр с пластмасова кръгла с диаметър от 6" до 6,3"). (Задължително измерете диаметъра на парцали преди да си купите в случай, че тя не се вписва идеално). 【Многоцелеви】 Както за суха, така и за влажен използване, лесно се мие от теракота, дървени и ламинирани подови настилки.Те също работят перфектно на автомобили и прозорци. 【Лесна инсталация】 Следвайте инструкциите на картинката, за да го свържете към швабре, лесно закрепване и той е здрав след като инсталирате правилно.

Други функции

Най-добри сделки