.

.

50шт Хартиена Пеперуда Номер на Масата Карта Места Поименна Карта Вино Чаша Украса на Чаши и лепенки за Стени Стикер за Сватбени Партита Полза Декор на Сватбени Цен?

50шт Хартиена Пеперуда Номер на Масата Карта Места Поименна Карта Вино Чаша Украса на Чаши и лепенки за Стени Стикер за Сватбени

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

❄ Материал премиум-клас : Украса за чаши, изработени от висококачествена перламутровой хартия, надеждни и безопасни, дебели и трайна, им е лесно да се скъса, не е лесно выцвести ❄ Количество : Ще получите 50 красивите орнаменти под формата на пеперуда за вино, чаши за вино, достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в де. ❄ Перфектна украса : Модни триизмерна куха форма на пеперуда, красива и елегантна, проста и елегантна, може да си стъкло уникално бижу, по-атрактивно за гостите. ❄ Подходящ размер : размер на разложенном формата 11 см х 7 см/0,38 инча х 0,24 инча, подходящ за всички видове чаши за вино, лесен за използване, лесно се поставя на ръба на чаша за вино, не е лесно пада. ❄ Широк спектър на приложение : Карта-поставяне на чаши с пеперуда може да се използва за всеки случай, такъв като на сватба, честване в магазина, рожден ден, празнична парти, Коледа, Хелоуин, свети Валентин, хотел, офис, магазин пити, също така може да украсят стаята си, прозорец, мебели и т. ❄ Материал премиум-клас : Украса за чаши, изработени от висококачествена перламутровой хартия, надеждни и безопасни, дебели и трайна, им е лесно да се скъса, не е лесно выцвести. ❄ Количество : Ще получите 50 красивите орнаменти под формата на пеперуда за вино, чаши за вино, достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в де. ❄ Перфектна украса : Модни триизмерна куха форма на пеперуда, красива и елегантна, проста и елегантна, може да си стъкло уникално бижу, по-атрактивно за гостите. ❄ Подходящ размер : размер на разложенном формата 11 см х 7 см/0,38 инча х 0,24 инча, подходящ за всички видове чаши за вино, лесен за използване, лесно се поставя на ръба на чаша за вино, не е лесно пада. ❄ Широк спектър на приложение : Карта-поставяне на чаши с пеперуда може да се използва за всеки случай, такъв като на сватба, честване в магазина, рожден ден, празнична парти, Коледа, Хелоуин, свети Валентин, хотел, офис, магазин пити, също така може да украсят стаята си, прозорец, мебели и т. ❄Описание на продукта : Име на продукта : Украса във формата на куха пеперуди в чаша за вино, Материал : перламутровая хартия Цвят : бял / розов / тъмно лилаво / златен / Син / тъмно син Размер в разложенном формата на : 11 см х 7 см / 0,38 инча х 0,24 инча (дължина х широчина) Тегло около : 38 г /1,3 грама Опаковка включва : 50 х декоративни пеперуди за вино, чаши за вино.

Други функции

Най-добри сделки