.

.

Go Ho Мат Крем Черна Гел очна линия, Крем очна линия За Грим на Очите, Лъскав Высокопигментированный Матиран Гел За грим на Очите, с Пискюл, Гел очна линия за Жени, 202 Че?

Go Ho Мат Крем Черна Гел очна линия, Крем очна линия За Грим на Очите, Лъскав Высокопигментированный Матиран Гел За грим на Очите,

BGN 2.60

Брой продукти
На склад

【Лекота на управление】- Тя ви позволява да направите молив тънкото или дебелото, леки или дълбоки в съответствие с вашите нуждиПо-горе е представен дизайн на четката, подобен на малка бутилка, много приятен, лесен за използване и удобни переноске. 【Крем черна гел очна линия с четка】 - Черен цвят, отличен за ежедневния грим подводкой за очите.Калена гел очна линия "Крем-гел", която позволява лесно създаване на ясни графични линии. 【Мекота и спестява вашето време】 - Безопасни съставки, мек гел очна линия на очите, отличен крем за суха век.Нейната лесно да се нанесе върху кожата и да подводкой за очите, когато искате да. 【Высокопигментированная извод за грим на очите】-Наситен цвят, водоустойчив и не се разпространява, цвят пада плавно. 【Обърнете внимание на начина на прилагане на】 - Благодарение на крем-гелевой текстура средство е много меко и с висока пигментация.Използвайте четката, за да контролира дебелината на очна линия.Тънък слой лесно изсъхва и лесно размазване.Ако тя е прекалено гъста, се изисква време за съхнене, както и за да придава водоустойчивост и защита от петна след изсъхване.Този гел очна линия на очите има приятен цвят.Това е най-добрият подарък за вашето семейство или приятели. Высокопигментированная формула за даване на век най-ярко вид. Позволява подводке се плъзгат по нежна кожа, не издърпване на клепачите. Този гел очна линия лесно изсъхва, е водоустойчив и устойчив на размазыванию. Тази гел очна линия прави линия е толкова гладка, че изглежда, като че ли цяла вечност, прекарано пред огледалото. В горната част е изобразен дизайн на четката, подобен на малка бутилка, много приятен, лесен за използване и удобни переноске.

Други функции

Най-добри сделки