.

.

Система за заключване на вратите Fdit Житница, От Черна Стомана здрав и Издръжлив Практичен Ключалка за плъзгащи се врати е Подходящ за заключване на врати за домашн?

Система за заключване на вратите Fdit Житница, От Черна Стомана здрав и Издръжлив Практичен Ключалка за плъзгащи се врати е

BGN 3.23

Брой продукти
На склад

【Е изработен от черна стомана】 Нашите брави са изработени от черна стомана са безопасни за ефективно използване, са силни и трайни 【За многократна употреба и трайни】 Автоматично заключване на вратите може да се използва многократно и тя е здрава за дълго време. 【Врата аксесоар】 Е полезен врата аксесоар, той може да гарантира сигурността на вратата на бараката. 【Лесна инсталация】 Нашата система за заключване на вратите е лесен за инсталиране и лесен за използване. 【Широко приложимо】 Замък е подходящ за плъзгащи се врати на обора, лесен за употреба. 【Е изработен от черна стомана】 Нашите брави са изработени от черна стомана са безопасни за ефективно използване, са силни и трайни. 【За многократна употреба и трайни】 Автоматично заключване на вратите може да се използва многократно и тя е здрава за дълго време. 【Врата аксесоар】 Е полезен врата аксесоар, той може да гарантира сигурността на вратата на бараката. 【Лесна инсталация】 Нашата система за заключване на вратите е лесен за инсталиране и лесен за използване. 【Широко приложима】 Замък е подходящ за плъзгащи се врати на обора, лесен за употреба.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : черна стомана Цвят : черен Размер : прибл.06 Тегло : около 89 г / 3,13 грам съдържание на Пакета : 1 * Система за заключване на вратите, набор от инсталационни аксесоари Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Други функции

Най-добри сделки