.

.

HANABASS 4 бр., Поддържаща Макара За Декорация на пространства, Украса за Естествен Камина, Маса на Дървото, на Основата на с Декоративни Пролетното парти, Пятиконечные ?

HANABASS 4 бр., Поддържаща Макара За Декорация на пространства, Украса за Естествен Камина, Маса на Дървото, на Основата на с Декоративни

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Синтетичен материалУникални топперы за елхи : те са внимателно изработени, а цветът им е трудно да избледняват след продължителна употреба. уникални топперы за коледната елха.Рустикальная звезда от ратан : широка гама от приложения, придающий празнична атмосфера на дома си, много подходящи за коледната украса.Интериор под формата на елхи : Тези коледни украси може да се превърне в чудесно допълнение към вашия коледен бижутата.Бижу във формата на Звезда на Коледното Дървото : Можете да използвате тези орнаменти във формата на звезда, за да направите вашата коледна елха е по-красива и привлекателна.Topper за коледно звезда : можете да комбинирате с led крушки или с гирлянди за приятен ефект.Пратката включва 2 х коледно дърво коледна декор Характеристики-Размер : около 29,50 X24,50 X5,00 см/11,59 X9,63 X1,97 см. -Топперы за елхи, изработени от дървен материал, прости, силни и им е лесно да се деформира. - Цвят : Както е показано на фигурата. - чудесна декорация за коледната патрул, на семейството и на коледна елха. - Широк спектър от приложения, създаващ празнична атмосфера в семейството си, са много подходящи за коледната украса. - Материал : Дърво. - Висока ефективност - това е първият ви избор, красив и привлекателен. - Спиральное конусообразное основа в долната част е в състояние трайно да задържи topper звезда на върха на дървото.Информация за стоки, уникални топперы за коледно Просто поставете основата на звездите в коледната елха, регулиране на ъгъла, тя да си стои в изправено положение.Бижу във формата на коледна елха във формата на звезда Върхът на дървото в селски стил непременно ще искрят на вашия Коледа.декор върховете на дървото във формата на звезда от ратан и в провинциален стил - това е класическа украса за коледни елхи, украсени с върховете във формата на звездички, вашата коледна елха ще се превърне в уникална и привлекателна.

Други функции

Най-добри сделки