.

.

Сметана Течен руж за грим GL-Turelifes, Руж въздушна възглавница за бузите, с високо съдържание на пигмент, Безтегловност, Кадифена пяна, Изглеждат естествено, Дълго се д?

Сметана Течен руж за грим GL-Turelifes, Руж въздушна възглавница за бузите, с високо съдържание на пигмент, Безтегловност, Кадифена

BGN 3.99

Брой продукти
На склад

Това са най-популярните кремав руж последно време различават натуральностью, безтегловност, устойчивост на растушевыванию, устойчивост и лекота растушевывания.Тези сметана течен руж имат матирани копринено текстура, която създава бляскав и мъгла вид руж.Нашите течен руж невероятно пигментированы, и за изпълнение на същия за насищане е необходимо само едно нанасяне, за което би било необходимо да нанесете няколко слоя други руж.Течен крем руж позволяват лесно да се създаде мек, устойчив цвят с естествен ефект "втора кожа" с матово или матово докосване.Подходящ за всеки нюанс кожа.Цвят сенки може да се използва самостоятелно или да се смесва ги, за да създадете свой собствен руж, който ви харесва.Цветовата гама е подходящ за широк спектър от нюанси на кожата, като се започне от естествени нюанси, вдъхновени от залеза.Лесно се нанася -Течен руж лесно се нанася, е достатъчно да ги върха на бузата, за да създадете естествен и ярък грим. предлага 6 цвята. №1 на Тортата "Любов", №2 "Роза", №3 "Корал", № 4 "Плъзнете пръста си надясно", № 5 "Тайната", №6 На Брой нетни шоколад : 0,25 течни унции / 5 мл. размери на продукта : 78 мм * 31 мм * 31 мм.

Други функции

Най-добри сделки