.

.

Временни татуировки Aniuvot с Брилянтен Единорогом за Момичета И Момчета, Стоки за Парти в чест на рождения Ден, 16 Листа, Детски Златни Метални Стикери За Декорация на ?

Временни татуировки Aniuvot с Брилянтен Единорогом за Момичета И Момчета, Стоки за Парти в чест на рождения Ден, 16 Листа, Детски Златни

BGN 4.40

Брой продукти
На склад

? Идеи за парти с единорогом - Супер сладка временна татуировка еднорог за деца ярки цветове (лилаво + розово + синьо + златист металик), незабавно добавляющая забавление на парти за вашите деца и лесно стягане на приятелството деца ? 16 Листа татуировки еднорог - размер на всеки лист е 2,95 "х 4,72", което го прави идеален размер за добро пълнител чанти.С участието на принцеса-еднорог от карикатура, на дъгата, пеперуди, цветя, вселена, планети, съзвездия с допълнителни звездите и пайети, които ще харесат на децата и гостите. ? Избор от подаръци - идеален за рождения ден на еднорога, партита на басейна, сватбени дъждове, размяна на подаръци, пълнене подарък пакети, училищни награди, чорапи и празнични украси за тялото.Също така можете да ги използвате за украса на своята практика за телефон, витрини, хладилник, бутилки за вода, занаяти, подарък карти и т. ? Лесен за използване - просто отрежете любимата си татуировка и се накисва във вода, след което се прехвърля.Те водоустойчив и се държат в продължение на 3-5 дни, в зависимост от зоната, в която се прилагат.Също така може лесно да се премахне, протерев бебешко олио или вода и сапун.Тяхното безопасно да се носят, когато вземаш душ или плаваешь. ? Предпоставка включва - 16 листа детски метални златни временни татуировки с единорогом, подходящи за момчета и момичета.Не се притеснявайте за 30-дневна гаранция за връщане на парите или бърза замяна на стока.Сега натиснете бутона "Добави в количката", за да се забавляват!.Ние се стремим да предоставят висококачествени продукти и услуги премиум-клас, за да направите живота си по-приятен и удобен.Нашата мисия е да се уверите, че сте доволни от покупката си.По всички въпроси, свързани с нашите продукти, ние винаги се радваме да помогнем.Временни татуировки Aniuvot със златист метален единорогом определено ще привлече вниманието на децата, те ще бъдат възхитени от тези прекрасни татуировки и забавно да прекарват време със семейството и приятели заедно са идеални за парти с единорогом, рожден ден, пълнител за подарък пакети, пиняти, cosplay, на Хелоуин, коледни чорапи и още много други.Също така това е добър приспособление за деца за разработване на класни занимания, занаяти, цветен живопис, размяна на подаръци и т. различни дизайни блестящи еднорози, като принцеса-еднорог, феята на дъгата, звезда, магическа пръчка, на сърцето, на дъгата, пеперуди, цветя, кифли, бонбони, вселената, планета, астронавт, мрежа и др.

Други функции

Най-добри сделки