.

.

Отшелушивающее Кърпа, Ексфолиращи Чорапогащи, Ексфолиращи Ръкавици за Вана и Душ, Средство За Премахване на Мъртвата Кожа, за Жени И Мъже, Гъба от Люфы, Чорапогащи, ?

Отшелушивающее Кърпа, Ексфолиращи Чорапогащи, Ексфолиращи Ръкавици за Вана и Душ, Средство За Премахване на Мъртвата Кожа,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : отшелушивающее кърпи за баня, подходящи за всеки член от семейството му може да се прилага за измиване на лицето и тялото, за смазване на мъртвите клетки на кожата, разкрасяващи кожата Дизайн с отвор за закачване, тази отшелушивающая ръкавица за тяло с дизайн с отвор за захващане позволява цаката на куки, лесно се съхранява и може лесно да изсъхнат след прането. Гъба за баня с двойни страни, четка за тяло е двустранен дизайн, от едната страна с тънък отшелушивающей текстура за почистване на тялото и отстраняване на замърсявания.А от друга страна - за масаж и дълбоко ексфолиране. Нашата четка за търкане на тялото е направена от висококачествен вискозного материал, меки и безопасни, трайни.Нежна текстура, специално предназначена за беля, умерено мека, с приятна за кожата, подходящ за всички типове кожа. Тази гъба ефективно почиства от чужди кератин и петна по тялото.Нежна текстура, специално предназначена за беля, умерено мека, с приятна за кожата, подходящ за всички типове кожа.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : отшелушивающее кърпи за баня, подходящи за всеки член от семейството му може да се прилага за измиване на лицето и тялото, за смазване на мъртвите клетки на кожата, разкрасяващи кожата. Дизайн с отвор за закачване, тази отшелушивающая ръкавица за тяло с дизайн с отвор за захващане позволява цаката на куки, лесно се съхранява и може лесно да изсъхнат след прането. Гъба за баня с двойни страни, четка за тяло е двустранен дизайн, от едната страна с тънък отшелушивающей текстура за почистване на тялото и отстраняване на замърсявания.А от друга страна - за масаж и дълбоко ексфолиране. Нашата четка за търкане на тялото е направена от висококачествен вискозного материал, меки и безопасни, трайни.Нежна текстура, специално предназначена за беля, умерено мека, с приятна за кожата, подходящ за всички типове кожа. Тази гъба ефективно почиства от чужди кератин и петна по тялото.Нежна текстура, специално предназначена за беля, умерено мека, с приятна за кожата, подходящ за всички типове кожа.ПОЧИСТВАНЕ И ЕКСФОЛИАЦИЯ на ЦЯЛОТО ТЯЛО : Отшелушивающее кърпи за баня - най-доброто средство за вани за премахване на мъртвите клетки на кожата, стимулиране на кръвообращението, премахване на замърсителите и прочищения още.Име на продукта : Отшелушивающее кърпа Материал : Вискоза + памук + Гъба материалцвет : бял Подходяща за : Външни части на тялото - ръцете, краката, гърдите, гърба.

Други функции

Най-добри сделки