.

.

Primevolve Преносим Вентилатор на батерии, 10400 mah, Акумулаторна батерия USB Външен Настолен Вентилатор с дистанционно управление, 48cps LED 4 Настройки за скорост, Вентилатор ?

Primevolve Преносим Вентилатор на батерии, 10400 mah, Акумулаторна батерия USB Външен Настолен Вентилатор с дистанционно управление, 48cps

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Ярък led осветление и дистанционно управление : Вентилатор оборудван с 48 сверхяркими led светлини, предназначени да отговарят на вашите нужди в отразяването на откритоТой излъчва мека и неяркий светлина, предпазва зрението и подобрява използването на нощта, докато най-високо може да се реже на тъмнината, като осигурява перфектен източник на светлина за къмпинг, разходки, четене и т. Забележка : Моля, използвайте дистанционно управление за регулиране на осветление. Голяма батерия с капацитет 10400 mah : Този вентилатор, захранван с батерии работи от голям капацитет 10400 mah, 6 часа при пълно зареждане, осигурява 7-20 часа за охлаждане без ключове, 4 скорости, времето за работа зависи от различни скорости и светлина.Персонален вентилатор USB се захранва от USB (5v /2, А) и е съвместим с вашия КОМПЮТЪР / лаптоп, блок за захранване, ac адаптер, зарядно за кола устройство и други източници на хранителни вещества с поддръжка на USB.Забележка : моля, заредете преди първата употреба.Преносим и многофункционален : Акумулаторна вентилатор е регламентирана и сгъване конструкция, която е много лесно да се съхранява и транспортира.Може да се използва върху повърхност като настолен вентилатор, на първия етаж, като подово вентилатора и в спалнята, като не е изправено, вентилатор, за да отговарят на различни нужди.Можете да го сложите в чантата си и да носят със себе си цялото лято, независимо дали сте у дома, в офиса или на открито, като например за пътуване, къмпинг, пикник, барбекю.Гъвкава сгъваема и телескопична конструкция : Височина не е изправено фен може напълно да се регулира от 4,3 "до 38,2", а ъгъла на наклон на главичката се регулира на 180 градуса, което ви предоставя повече възможности за избор на височина и ъгъл на наклона. 4 Настройка на скоростта : Този вентилатор за спални осигурява мощна скорост на вятъра 2,3 m/s и 4 m/s в режим на breeze/soft/ strong/natural за избор.Ниско ниво на шум : Подобрена технология прави този телескопична настолен вентилатор тихо дори и при максимална скорост на въртене (около 30-40 db), което ви позволява да се насладите на спокойна обстановка за спане, учене или работа. Моля, използвайте дистанционното управление, за да настроите яркостта на светлината. По посока на часовниковата стрелка оправи прибиращ се поле долу, за да заключите телескопична полюс при осъществяване на вентилатора. Голяма батерия с капацитет 10400 mah осигурява 7-20 часа за охлаждане без ключове след 6 часа пълно зареждане. На разположение са мини накладки, за да се гарантира много по-стабилна работа на вентилатора. Моля, заредете преди първата употреба. Дистанционно управление : . Превключвател на скоростта и за включване/изключване на скоростта : за отваряне и регулиране на скоростта на вятъра.Яркостта + и включване на светлината : за отваряне и увеличаване на осветление.Включване/изключване на затъмняване и осветяване : за отваряне, увеличаване и намаляване на осветление.Всичко в едно превключващите : за Да отворите светлина и вятър.

Други функции

Най-добри сделки