.

.

Kisangel Силиконова Шапка За плуване, Шапка От Слънце, Шапка от Слънце, Шапка за душ, Капачка за Шампоан, шапка за Баня, Мультяшные Шапки За Вана, Шапки, Силиконова шапка ?

Kisangel Силиконова Шапка За плуване, Шапка От Слънце, Шапка от Слънце, Шапка за душ, Капачка за Шампоан, шапка за Баня,

BGN 5.93

Брой продукти
На склад

пластмасатаКапачка за шампоан за деца : Помогнете на вашето бебе да се чувствате в безопасност при измиване на косата, оставя се да се чувствате в безопасност независимо от това.Детска шапка за душ : ще ви помогне да предпазите детето си от риска от водобоязни и ушни инфекции.Шапка за плуване на бебета : Широко прилагани за вземане на душ, миене с шампоан, подстригване, разходка на бебето на открито.Детска шапка за миене на коса : тя може да предпази ушите и очите на детето по време на къпане или косене, да направи приятно преживяване за децата. Детска шапка за плуване : Научно извити надолу, лесен отводняване и отвеждане, расширяющаяся и утолщающаяся, зачервяване на лицето не се унищожава . Осъществяване на Списък 1 х шапчица Характеристики-Тя може да си затворим ушите и очите на детето по време на къпане или косене, доставят удоволствие на децата. - Материал : пластмаса - Цвят : както е показано - Размер : 25,00 X24,00 X0,50 см. /9,82 X9,43 X0,20 инча - Помогнете на вашето бебе да се чувствате в безопасност при измиване на косата, нека те да се чувстват в безопасност независимо. - Научно е извита надолу, лесен отводняване и отвеждане, по разширяване и утолщающийся, промиване не е унищожен. - Плътно в близост до главата водоустойчив материал, предотвратява попадането на вода в очите, ушите и устата на децата. - Помощ за отстраняване на рискове, свързани с водобоязнью на вашето дете, ушни инфекции и суха гудением.Описание на продукта Удобен, лесен, приятен на вид - всички тези предимства.Тези шапки за плуване позволяват изплакнете косата на бебето, като предотвратява попадането на вода в детски очички.Шапки за душ, не допускат попадане на разтвор от сапун и вода в очите на детето.Отсега нататък нека детето се радва на плуване!За да запазите детето си от стреса, свързан с къпане, за да се отърве от сълзи.

Други функции

Най-добри сделки