.

.

Кодекс за Заключване за сигурност SOLUSTRE Брави Хладилници за деца Заключване за детска врати, Брави, Шкафове Детски Ключалки за Заключване на Детска фризера Заключв?

Кодекс за Заключване за сигурност SOLUSTRE Брави Хладилници за деца Заключване за детска врати, Брави, Шкафове Детски Ключалки за Заключване

BGN 20.63

Брой продукти
На склад

ЗАКЛЮЧВАНЕ на ВРАТАТА на ХЛАДИЛНИКА - защитете детето си, и бебето няма да е лесно да отворите вратата на гардеробаЗАКЛЮЧВАНЕ за СИГУРНОСТ за ДЕЦАТА - помага за предпазване на децата от нараняване в резултат на злополука.ДЕТСКИ БЕЗОПАСНО заключване С ключ - Многофункционален защитен замък удобен и практичен за дома.БРАВА ХЛАДИЛНИКА - лигав, просто отклеивается и залепен, лесен за инсталиране и не е толкова лесно да падне.ДЕТСКИ ЗАМЪК на ХЛАДИЛНИКА - това може да се затвори в килера, и че детето не поранился.ЗАКЛЮЧВАНЕ на ВРАТАТА на ХЛАДИЛНИКА - защитете детето си, и бебето няма да е лесно да отворите вратата на гардероба.ЗАКЛЮЧВАНЕ за СИГУРНОСТ за ДЕЦАТА - помага за предпазване на децата от нараняване в резултат на злополука.ДЕТСКИ БЕЗОПАСНО заключване С ключ - Многофункционален защитен замък удобен и практичен за дома.БРАВА ХЛАДИЛНИКА - лигав, просто отклеивается и залепен, лесен за инсталиране и не е толкова лесно да падне.ДЕТСКИ ЗАМЪК на ХЛАДИЛНИКА - това може да се затвори в килера, и че детето не поранился.Пратката включва 1 x защитно заключване, 1 опаковка x винтове Характеристики -направен е от пластмаса, здрав и практичен за продължително използване на Детска предпазна система за заключване. -Цвят : черен Детска предпазна каишка - Те могат защелкнуть шкаф, детето ви да не поранился за заключване на хладилник. - Подходящ за хладилници, шкафове, чекмеджета, домакински уреди, врати, бюфети, капаци на тоалетни, перални машини и т., Ограничител за отваряне на прозорци. - Лигав и лепкав, просто отклеивается и залепен, лесен за инсталиране и не се поддава на спад на детски замък за хладилника. -Материал : Пластмасов защитен замък -Размер : 30,00 X7,00 X7,00 см / 11,79 X2,75 X2 защитен замък с ограничител на прозореца. - Един добър помощник за защита на децата от всички опасности в дома си защелке безопасност на детето.Описание на продукта алуминиева Дограма, брави за защита на децата Те могат да се използват за блокиране на домакински уреди или мебели избягване на опасности за детето не поранился.Заключване за кабинет Е добър помощник за защита на вашето дете или домашен любимец, което е удобно и практично. ограничител за отваряне на прозореца Този предмет представлява детски защитен замък, изработен от висококачествена и устойчива пластмаса.

Други функции

Най-добри сделки