.

.

Професионален стенд-бай Сешоар за коса LETRA 1000W, Етаж сушилня с Регулируема височина и качулка с Въртящи се Колела, Професионални Салонное Оборудване за Сушене на ко?

Професионален стенд-бай Сешоар за коса LETRA 1000W, Етаж сушилня с Регулируема височина и качулка с Въртящи се Колела, Професионални Салонное

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

ТРАЙНОСТ от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : Този сешоар с качулка оборудван с нагревателен елемент от неръждаема стомана за дълготрайност и оптимална производителностПРОФЕСИОНАЛНО КАЧЕСТВО : Предназначени за сушене или бланширане на косата с превъзходно покритие на косата за по-гладка и еднакво сушене.Идеален за домашна употреба или професионалните салони.ГЪВКАВА ВИСОЧИНА : Универсална капачка с регулируема височина (от 48 "до 63") и превръщането на основание предоставя на потребителите различни растеж е най-удобна позиция за сушене на косата.РЕГУЛИРУЕМА ТЕМПЕРАТУРА./ТАЙМЕР : време за съхнене от 0 до 60 минути температурата се регулира от стайна температура до 167ºF. СВЕРХШУМНЫЙ : работи с ниски нива на шум, така че можете да четете дори и по време на сушене на косата.Отделно стои на колела, за да се плъзгат лесно по салону.Материал : Желязо, неръждаема стомана, пластмаса. Номинална мощност : 1000 Вата.Захранващ кабел : 6'11 инча.Обхват на височина : 48-63 инча. Максимална температура : 167 ° F (75 ° C). Обхват на таймер : 0-60 минути.

Други функции

Най-добри сделки