.

.

HANABASS препарат за съдове 1 Комплект от 2 бр. Кутия Силиконов препарат за съдове с Капак Двустранен Мултифункционален Силиконовата Четка За Баня Сапун, препарат за съ?

HANABASS препарат за съдове 1 Комплект от 2 бр. Кутия Силиконов препарат за съдове с Капак Двустранен Мултифункционален Силиконовата

BGN 44.65

Брой продукти
На склад

СИЛИКОНОВО ОТШЕЛУШИВАЮЩЕЕ САПУН - Безопасни материали за вашия употреба и безвкусниСИЛИКОНОВ КАПАК КУТИИ ЗА САПУН -силикон дава издръжливост и дълъг срок на употреба.СИЛИКОНОВ ексфолиращ калъф за САПУН - Многофункционален елемент, който може да бъде удобен.СИЛИКОНОВАТА КАПАЧКА ЗА САПУН - безопасен материал за използване и без мирис.СИЛИКОНОВА КУТИЯ за САПУН - Подходящ както за мъже, така и за жени.СИЛИКОНОВО ОТШЕЛУШИВАЮЩЕЕ САПУН - Безопасни материали за вашия употреба и безвкусни.СИЛИКОНОВ КАПАК КУТИИ ЗА САПУН -силикон дава издръжливост и дълъг срок на употреба.СИЛИКОНОВ ексфолиращ калъф за САПУН - Многофункционален елемент, който може да бъде удобен.СИЛИКОНОВАТА КАПАЧКА ЗА САПУН - безопасен материал за използване и без мирис.СИЛИКОНОВА КУТИЯ за САПУН - Подходящ както за мъже, така и за жени.Пратката включва 1 комплект от 2 бр кутии за сапун с капак Информация за стоки тава за сапун-многофункционален и удобен, хората ще го намерят лесно за използване. тава за източване на сапун креативен и удобен обект за вас.четка-эксфолиатор за душ -Материал : силикон.пазител на сапун-Вашият кутин и мазоли може да се премахне с помощта на този обект. кутия за сапун с капак 6 см / 4. препарат за съдове с дупки -Размер : около 10. четка за тяло за къпане 48x1. четка-отшелушиватель Искате да купите държач за сапун за къпане с четка. силиконов капак кутии за баня 05x2. самоотводящаяся дюза за сапун 3x4. се слива калъф за сапуни Кутия за сапун зелен цвят на дава на хората усещане за свежест и фантастичности. отшелушивающая четка-скрубер е Подходящ за съхранение на сапун и измиване на тялото.Елате и опитайте този продукт в момента!Характеристики -Цвят : Зелен.Използвайте силиконов материал, този предмет може да бъде здрав и издръжлив. -Подходящ както за мъже, така и за жени, подходящ за тях в употреба. -Сигурно за да се използва и без мирис. - силикон дава издръжливост и дълъг срок на употреба.

Други функции

Най-добри сделки