.

.

UPKOCH 1 Комплект Мат срещу Котешки шипове, Dovish Покрив, Защита от гълъби, Подложки, за да плаши Котки, Улични, Градински Аксесоари, Подложка за котки, Ограничена зона, По?

UPKOCH 1 Комплект Мат срещу Котешки шипове, Dovish Покрив, Защита от гълъби, Подложки, за да плаши Котки, Улични, Градински Аксесоари,

BGN 11.73

Брой продукти
На склад

Подложка за копаене на КОТКИ - вашите любопитни приятели-котките няма да навредят на вашата градина, изкопаване на улицата подложка за котки със стайни растенияАНТИ-място за спане - Подложка за котки отбросов може да попречи на котки и кучета от надраскване мека мебел, копаят градини и градински полета и да ги запази чисти и красиви.Подложки за възпиране на котки-тънка работа, не е лесно да се износва, много практични за употреба . ПЛАСТМАСОВ инструмент за възпиране на котки-Може да се изплаши котки или кучета, без да причинява вреда, или подложка за котки на открито с този набор от подложки на закрито или на открито.ЛЕНТИ ПРОТИВ КАТЕРЕНЕ - този комплект постелки за скребания на закрито или на открито може да изплаши котки или кучета, без да им навреди.Списък на пакетите 10 x U-образни пирони 10 x Подложки за защита от котки Характеристики -Цвят : черни ленти за защита от катерене -Материал : Пластмаса и желязо Градински бодлива лента Размер : прибл.11 X1 защита от гълъби. - Подложка за ваксини на котките е изработена от пластмаса, устойчиви и сигурни в използването на дисперсант. - Добра здравина и издръжливост.Изолация на активната зона на котките, за да се постигне ефект, каране на уличном черга за котки. - Не позволявайте на котятам, кучета и други животни чисти зеленчуци и растителност, а също и не позволявай на котката и кучетата да копаят нержавеющую стомана. - Идва с U-образна лети пирони, лесно и удобно инсталиране на оградата. - Мат срещу котешки ваксини може да се отреже до необходимата дължина, за да образуват бариера подходящ размер за котки чистачи.Описание товаразащитная мрежа за градина е Подходяща за дома, градината, тревата, общежития use.котка на улицата подложка Този предмет е набор от подложки котешки екскременти с U-образна лети пирони, произведени от материали, много трайни и durable.котка възпиращ скок с шипом, може ефективно да се предотврати проникването на домашни любимци. гълъбите ленти са лесни за използване, поставете ги директно в градината.

Други функции

Най-добри сделки