.

.

Подплата от 4 Опаковки Капаци на контролера PS4, Vinyl Стикер-Стикер за Sony PlayStation 4 DualShock 4 Безжичен контролер (Смъртта)

Подплата от 4 Опаковки Капаци на контролера PS4, Vinyl Стикер-Стикер за Sony PlayStation 4 DualShock 4 Безжичен контролер (Смъртта)

BGN 8.56

Брой продукти
На склад

Защитете дистанционно управление от прах, отпечатъци от пръсти и надраскване, съвместим с контролер Playstation 4 Slim /ProИзключително тънък и издръжлив, лек материал с високо качество.Лесно се нанася и отстранява отстранена без никакви остатъци.Скинове за PS4 ще придадат на вашата дръжката на нов и готин вид, когато играете игри на контролера PS4 със своите приятели.Лесна инсталация, 1. Внимателно почистете повърхността на аксесоари PS4 2. Внимателно нанесете върху всяко парче винил стикери 3. Нанесете горещ въздух на повърхността на етикети PS4 remote control за най-добри резултати с помощта на сешоар или пистолет с горещ въздух. Почистете повърхността на устройството възможно най-добре.Нанесете алкохол в кърпа без кърпичка за премахване на мазнини или други замърсители.Повечето проблеми с прилипанием възникват поради един или друг тип масло или грес. Отделно парче стикери PS4 от хартия подплата.НЕ позволявайте на самозалепваща страна за всичко, което се докоснат. Определете място за нанасяне, нанесете на кожата на повърхност с пръсти или опакото на палеца си, като се започне от единия ъгъл и движейки се по повърхността. Ако на парче не върви гладко, вие може леко да се вдигне на гърба си.Не опъвайте му в сравнение с първоначалния размер. При бавен и предпазлив инсталиране под стикер не трябва да останат въздушни мехурчета.Всяка въздух, който може да попадне в капан по време на инсталацията, с течение на времето ще си отиде. В студено време или за по-добър резултат нанесете горещ въздух на повърхността на етикети с помощта на сешоар или пистолет с горещ въздух, за да активирате химичното вещество, когато се прилага етикети.Особено загрейте повърхността на ръба.Оставете да изстине поне 3 часа, преди да се докоснат до повърхността на етикети-прозорец винетка.

Други функции

Най-добри сделки