.

.

Подвесная чанта за съхранение на дрехи HQAA, дишаща водоустойчива чанта за дрехи (5 опаковки), Лека чанта за рокли, костюми, палта и още много други (Размер: 60 х 120 см)

Подвесная чанта за съхранение на дрехи HQAA, дишаща водоустойчива чанта за дрехи (5 опаковки), Лека чанта за рокли, костюми, палта и още много

BGN 14.51

Брой продукти
На склад

НЕЗАВИСИМ ДИЗАЙН В ДЕТСКИ СТИЛ : Ние специално разработени калъфи за дрехи, за да защити своя детски дрехи от влага и мухъл и избягване на празна загуба на ресурси, причинени от използване на обикновени чанти за съхранение на детски дрехиБезопасен И нетоксичен : Нашата чанта за дрехи, изработен от напълно нов материал PEVA, а не от рециклирани отпадъци, така че тя е безопасна и е много подходящ за семейства с деца.Прозрачна торбичка за дрехи не съдържа формалдехид и не е специфична миризма.НАИСТИНА е дишаща И ВОДОУСТОЙЧИВА : избрани са два различни материала на предната част е изработена от материал PEVA, който е водоустойчив и влагостойким, а задната част е направена от висококачествен нетъкан текстил, който е дышащим и екологично чисти, здрави и удобни.КОНСТРУКЦИЯ на ГОРНИЯ ОТВОРА : дупката в горната закачалка лесно може да премине през закачалка и се мотаят дрехи, запазвайки си плоска и без бръчки.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ услуги : Ние внимателно проверяваме всяка чанта за дрехите, които купувате, преди да го изпратите, за да сте сигурни, че получавате продукт с най-високо качество.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по имейл, и ние ще отговорим на вашите въпроси по всяко време. 【Име на продукта】 чанти за дрехи за рокли, чанти за дрехи за съхранение в гардероба, прозрачни чанти за дрехи 【Материал изделия】 Материал PEVA + нетъкан материал 【Различни размери】 Ние предлагаме 5 размера, 60 × 45 см, 60 х 80 см, 60 х 100 см, 60 × 120 см, 60 х 140 см (1 инч = 2,54 см).Препоръчителният размер на чанта за дрехи 10 см по-дълъг размер дрехи. 【Предимства на продукта】 1. Отпред материал PEVA, отзад висококачествен нетъкан текстил, наистина е дишаща и водоустойчива 2. Независим дизайн в детската стил позволява да се избегне празна загуба на ресурси, причинени от използване на обикновени чанти за съхранение на детски дрехи. 5 размери, множество възможности 4. Открывающееся отвора в горната закачалка за по-лесно преминаване през закачалка 5. Водоустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи, не е обект на заплесневению, поеданию молци, прах 6. Многократно почистване, без деформации, без стареене 【Приложими места】 Подходящ за шкафове, гардеробных, пътни регистри, салони за облекло, магазини за дрехи, химическо чистене, булчински магазини и т.

Други функции

Най-добри сделки