.

.

аксесоари за коса от 50-те години, Шал за коса, гумени ленти за коса, ластикът за коса с панделка, гума, за да шал под формата на cauda equina за жени и момичета.(LDZ45-A)

аксесоари за коса от 50-те години, Шал за коса, гумени ленти за коса, ластикът за коса с панделка, гума, за да шал под формата

BGN 7.20

Брой продукти
На склад

Материали : ШифонПратката включва : 6 бр. шифоновый шал на точки. Размер : Шалове за коса от около 4 см в диаметър и 13 инча дължина.Шал-понита, подходящи за всеки тип прическа може да се разделя на еластични ленти за коса и шал, защото те и двете са красиви, и можете да ги носите отделно Увийте около греда; Пренасяне на линия, за да се получи лък; Завържете около cauda equina.Всички те са добри.Са идеални за тийнейджъри, момичета и дами за различни поводи като срещи, абитуриентски, танци, парти, Коледа, рождени дни, плаж, тренировки, фитнес и ежедневното носене.шал или дъвка за коса могат да се носят в ръка, да се носят на челото, като шарена кърпа, може просто да се прикрепят към чантата си, за да се придаде допълнителен стил.Аксесоари за коса LDDCX 50-те, Шал за Коса, гумени ленти за Коса, Ластикът за коса с Панделка, Шал-Дъвка във вид на конска опашка, за жени или Момичета.(LDZ45) Описание на продукта Материал : шифон Приложимо пол : Жена Момиче Стил : Реколтата, аксесоари Цвят : 6 различни цвята.Украса : Дъвка за шал с лък лента Полезни съвети : 1. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см, в съответствие с измерванията на ръка. Само химическо чистене.Осъществяване Съдържание : Помещение включва : общо 6 бр. Забележка : Компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено друг екран, ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще е точно същият като на снимките, които сте виждали.Таблица с размери Размер : шалове за коса от около 4 см в диаметър и 13 инча дължина. LDDCX са Идеален подарък, подходящ за : Това наистина прави тъпа опашка мил и може да се комбинира с всички нарядами и случаи, честит рожден ден, страна или плажни дни.А също така е идеален подарък.

Други функции

Най-добри сделки